Popular Hawaiian

Luna HoʻOponopono Ka Choice - 2024

Pehea e hoʻolauleʻa ai i ka makahiki o ka Rooster 2017

Pin
Send
Share
Send

Ke hoʻokokoke nei nā lā nui o ka Makahiki Hou. A ʻoiai aia kekahi mau pule ma mua o ka Makahiki Hou, hoʻomākaukau ʻē aʻe he nui. Kūʻai lākou i nā mea kūʻai mai, koho i nā makana a noʻonoʻo e pili ana i nā mea e lole ai a me nā mea e hoʻolauleʻa ai i ka makahiki hou 2017.

Ke kokoke mai nei ka makahiki o ka Red Fire Rooster. Makemake kēia holoholona akamai, hoʻomaha ʻole, hoihoi a pīhoihoi hoʻi i ka pīhoihoi a ʻau i ke kai o ka nānā. Ua manaʻo ka poʻe Roma kahiko iā ia he hōʻailona o ke akahele, ka naʻauao, ka ʻike, a me ka maʻalea.

I kēia ʻatikala e kaʻana like wau i nā intricacies o ka hana ʻana i kiʻi nani no ka Makahiki Hou. E kamaʻilio e pili ana i nā lole, nā kala, nā mea pono a me nā mea ʻē aʻe e pili ana i ka hanana o ka Makahiki Hou. E kōkua ana nā ʻōlelo aʻoaʻo i ka nānā pono a kūpono no ka makahiki e hiki mai ana.

  • ʻO ke kaila o ka Makahiki Hou ke ʻano o ka lokomaikaʻi a me ka nani. No kahi lā hoʻomaha, e ʻaʻa i kahi pālule pōkole e hōʻike ai i nā wāwae wīwī a i ʻole ka ʻaina ahiahi me nā poʻohiwi poʻohiwi, ka pūhaka kiʻekiʻe a i ʻole me nā ʻāpana. No kahi lole hoʻoliʻiliʻi e hoʻowalewale i ka nānā, hoʻonaninani i ke kāʻei, ka ʻāʻī a me nā pūlima me nā lei, rhinestones a i humuhumu ʻia. ʻO ka hopena, e lilo ka lole i mea keu.
  • ʻO nā mea hoʻonaninani me kahi hoʻolālā ʻano ʻole e hoʻokō i ka lole. Paipai wau iā ʻoe e hoʻohana i kahi ʻahu chiffon airy, kahi scarf māmā a i ʻole brooch i ke ʻano o ka moa. No nā mea kāhiko a pau, nā apo pepeiao, nā kūpeʻe lima, nā apo a me nā lei i hana ʻia i nā pōhaku kūlohelohe e pono ke nānā pono. ʻO kēlā mea kāhiko e hoʻohui i kahi mea hoʻonaninani liʻiliʻi i ke kiʻi.
  • ʻO ka lauoho lauoho kahi kumuhana kaʻawale o ke kamaʻilio. Hana i kahi huelo a i ʻole curls e hāʻule ma luna o nā poʻohiwi. ʻO ka mea nui ka lauoho lauoho o ka New Year e hōʻike i ka lokomaikaʻi a me ka nani maoli. Kūpono ʻole nā ​​koho mālama ʻole a palaka.
  • No ka Makahiki Hou 2017, kūpono i nā mākia pilikino a me nā kūlohelohe. ʻAʻole nā ​​kapu i ka hoʻolālā kala. No nā mea ʻala, paipai wau e hoʻohana i kahi mea ʻala me kahi ʻala pua. ʻO ke aka o ka manicure e kūlike me ke kala o ka lole.
  • 'Aʻo wau i nā kāne e komo i ke kapa komo i ke gula a iʻole ke kalaʻeleʻele i hui pūʻia me kahi pālule hao. I mea e ʻoluʻolu ai i ka moa, ʻaʻole ʻeha ka hoʻohana ʻana i ke kāʻei a i ʻole ke kakaka. I kēia hihia, e kākoʻo ka hōʻailona o ka Makahiki Hou, keu hoʻi inā hele mai kahi kāne i ka lā nui i kahi ʻia a me kahi lauoho lauoho maikaʻi.

Ke koho ʻana i kahi lole no kahi hanana o ka Makahiki Hou, e hoʻohana i kou manaʻo. E haʻi ʻo ia iā ʻoe i ka lole āu e kū ʻole ai.

He aha nā kala e komo ai no ka makahiki hou o ka moa

ʻO ka Eve o ka Makahiki Hou kahi hanana i hiki i hoʻokahi manawa i ka makahiki. I mea e waiho mau ai i ka hoʻomanaʻo no kahi manawa lōʻihi, pono e hoʻokō ʻia me ka hauʻoli a me ka maikaʻi.

E hiki mai ana ʻo 2017 i ka makahiki o ka Red Fire Rooster, nona ka waihoʻoluʻu punahele ʻulaʻula. I nā manawa āpau, pili nā pale o ka ʻulaʻula me nā impulses aloha, ke kuko, ka moekolohe a me ka hana. No ka hōʻailona o ka makahiki e hiki mai ana, ʻaʻole ia e kaena i kahi ʻano mālie. ʻAʻohe wahi no ka luhi a me ka hoʻowahāwahā.

I mea e maopopo ai i ka lole kala e komo ai no ka lā nui o ka Makahiki Hou, e kamaʻāina kākou me nā ʻono o ka mea mālama o ka makahiki. ʻO ke aka o ka lole i wae ʻia e kūlike i ka mascot. Hāʻawi i ka makemake i nā lole hopu, nā mea ʻālohilohi.

  1. Kāohi i ke koho ma nā aka e pili ana i ke ahi. Nā lole i ke ʻākoʻako, ʻākala, ʻulaʻula a ʻulaʻula ʻulaʻula paha. ʻAʻole ʻeha e hoʻohui i kekahi mau kala ʻē aʻe i ka laulā o nā kala, ʻoiai makemake ka hōʻailona o ka makahiki i ka originality a me ka moemoeā. Inā ʻoe e nānā pono i ka lapalapa o ke ahi, ʻike ʻoe i nā huʻu ʻōmaʻomaʻo, polū, melemele, ʻalani a me ka ʻulaʻula.
  2. E nānā i nā kala i hiki ke ʻike ʻia e ka nānā ʻana i kahi lapalapa kukui. ʻO Brown, gula, beige a me nā kani lehu i hui pū ʻia me nā aka o ka ʻulaʻula e kōkua iā ʻoe e hana i kahi mea e hoʻonani i kou lole hoʻoliʻiliʻi.

'Aʻo wau i nā kāne e haʻalele i nā lole nani o ka makahiki hou. Manaʻo wau i nā mea kahiko o nā aka koʻikoʻi a me nā anuanu e lilo i koho kūpono na lākou. ʻAʻole pāpā ʻia e komo i ka lole ʻōniʻoniʻo, akā naʻe, i kēia hihia, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hana me ka ʻumeʻume ʻole ʻole i ka nānā.

He aha e lole ai no ka pāʻina hui ʻo 2017 makahiki hou

ʻO ka pāʻina hui, i mālama ʻia ma mua o ka Makahiki Hou, he hanana leʻaleʻa a pīhoihoi hoʻi ia e kōkua ai i nā lālā o ka hui e hui a hoaaloha hoʻi. Maikaʻi kēia, no ka mea, e hana pū ka poʻe no ka makahiki e hiki mai ana.

No laila i ka hālāwai hou ʻaʻole pono ʻoe e hilahila a hilahila hoʻi, e hoʻomanaʻo nei i kahi kiʻi leʻaleʻa a me ka pāʻina ʻoihana o ka makahiki hou, koho i kou kapa ma mua a pololei.

He aha e ʻaʻahu ai i ka wahine no ka pāʻina hui

Manuahi ka poʻe i hele mai i ka ʻaha hui e koho i ko lākou kaila, akā ʻaʻole e lawe ʻia aku, keu hoʻi inā he kūlana kiʻekiʻe kou a i ʻimi paha e neʻe i ka ʻanuʻu hana. ʻAʻole hiki i kahi lole e hōʻike ākea a lole paha ke hana i kēia. E loaʻa ka hopena maikaʻi ʻole o ia mau lole i ka mana, no ka mea, e ʻike ʻoe i ka frivolous a me ka frivolous i kāu mau hoa.

ʻO kahi pāʻina hui he manawa kūpono e hōʻike ai i ka ʻono a me ke ʻano. Hiki i kēia ke hana wale me nā lole komo pono, koho pono i nā mea komo a me nā kāmaʻa nani.

  • Hōʻalo i nā kapa o nā lōʻihi a me nā ʻano ʻole maʻamau. Ke kamaʻilio nei mākou e pili ana i nā lole pōkole, paʻa, lōʻihi a i ʻole kapu. ʻAʻole ʻae kahi scarf iā ʻoe e hōʻike i ke akamai ma ka papa hula.
  • ʻO kahi lole nani o ka makahiki hou e hāʻawi ana i ka hōʻoluʻolu nui i manaʻo ʻia he koho maikaʻi loa. ʻAʻole pono nā mea hoʻonaninani e hoʻopilikia i ka hulahula. Inā ʻākoakoa ka lole i nā pā a i ʻole nā ​​helehelena maʻamau, ʻaʻole ʻoe e hauʻoli i ka lā nui.
  • ʻAʻole pono ʻoe e komo i kahi kapa i ka pāʻina hui. No ka hoʻokumu ʻana i kahi hiʻohiʻona leʻaleʻa, e hoʻohana i ka blusā ʻoliʻoli i ka hui pū ʻia me nā pālule a i ka lepa paha. ʻO ka mea nui ke nānā aku nā mea ukana a nani a pipiʻi hoʻi.
  • ʻO ke koho - kahi pālule silika i hui pū ʻia me nā trana satin a i ʻole ka lepa i hana ʻia i ka ʻili, brocade a i ʻole suede.
  • Mai hoʻowahāwahā i ka holoi lole. Ke koho nei i ka mea hewa e hōʻino ai i kahi lole makamae a nani hoʻi. ʻAʻole pono ke nānā aku a kū i waho i ke ʻano o ka lole. ʻAe, nā lālani kaulike o nā panty e kūʻē i ke kua o ka lepa a i ʻole ka paʻa paʻa e hoʻopōʻino wale i ka nānā. ʻAʻole hiki ke ʻike ʻia nā kaula o ka pāpale. Inā ʻaʻohe ala e peʻe ai, e hoʻohana i nā kaula silikona.

E hoʻāʻo e lilo i poʻokela a koʻikoʻi i ka hanana a hele wale i ka hanana i kahi ʻano maikaʻi. ʻO nā manaʻo a me nā manaʻo āu e hilinaʻi ai i kēia.

He aha e ʻaʻahu ai i kahi kāne no ka pāʻina hui

I ka pane ʻana i ka nīnau no ka mea e ʻaʻa ai no ka pāʻina hui kanaka, ua hoʻoholo wau ʻo ka hopena ʻoi loa ka hoʻopiʻi hoʻopiʻi, i kākoʻo ʻia e kahi ʻono kumu. E kōkua ke kakaka kakaka e hoʻokō i ka hopena, kahi e hoʻonani ai ke kiʻi, akamai, ʻano a nani hoʻi.

  1. Kūʻai ʻia nā ʻano butterflies, ʻano ʻokoʻa i ke kala. Paipai wau i ke kūʻai ʻana i kahi butterfly me kahi kumu kumu, i hōʻike ʻia e ka hui ʻana o nā aka ʻokoʻa.
  2. Ke koho ʻana i ke kala o ka pepe, e alakaʻi ʻia e ka ʻikepili kūwaho a i ʻole nā ​​makemake ponoʻī. Inā ʻoe e hoʻoikaika e hoʻokūʻī i ka pilikino a hana i kahi manaʻo, koho i kahi hoʻohālikelike nani. ʻOi aku ka maikaʻi o ke koho ʻulaʻula no ka pāʻina hui.
  3. No nā kāne me nā maka ʻeleʻele a me ka ʻili maikaʻi, aʻoaʻo wau iā ʻoe e hoʻolohe i nā aka ʻeleʻele, a no nā poʻe ʻili ʻeleʻele, paipai wau e koho i kahi butterfly kala like ʻole. Inā ʻole, e blur ke kiʻi a lilo i expressionless.
  4. Ke koho ʻana i kahi kaula kakaka, mai nānā ʻole i ka pālule. ʻO ka waihoʻoluʻu o ka mea kōkua e ʻoi aku ka pouli ma mua o ka pālule. Inā hoʻokō ʻoe i kēia koi, e hōʻoiaʻiʻo ʻoe i ka kūleʻa.
  5. Makemake nā kāne he nui i nā hiʻohiʻona me nā lauana geometric, nā lauana, nā laina a me nā kāhiko ma mua o nā pālule maʻamau. I kēia hihia, e hoʻohana i kahi butterfly monochromatic, a i ʻole e loaʻa iā ʻoe i ka nui o nā kala.
  6. ʻO nā kāmaʻa, ʻaʻohe mea e hoʻohui. ʻO ka mea nui kūlike ia me ka lole a hoʻopiha i ke kiʻi holoʻokoʻa o ke kiʻi koʻikoʻi.

E nā kāne aloha, manaʻo wau he laki ʻoe, no ka mea ʻoi aku ka maʻalahi o ka hoʻomākaukau ʻana no kahi pāʻina hui. ʻO kahi lole hoʻonaninani, kahi lauoho lauoho maikaʻi, kahi cologne maikaʻi a ʻo ia nō. Pono mākou e wahine e hoʻonanea i nā hanana ʻoihana.

He aha eʻaʻahu ai no nā keiki no ka Makahiki Hou 2017

No kahi keiki, nā lā hoʻomaha o ka Makahiki Hou he hanana mālamalama, hoʻomanaʻo ʻia a koi ʻia nā mākua e hana i kahi leʻaleʻa hauʻoli no nā keiki.

Hiki ke hoʻokō i ka hopena ma o ka hoʻonohonoho ʻana i nā pāʻani, nā hoʻokūkū a me nā hoʻokūkū. ʻO ka mea nui ʻo Santa Claus lāua ʻo Snegurochka ma ke poʻo o ka papahana hoʻokipa. A ʻaʻole hiki ke noʻonoʻo i ka lā nui o ka Makahiki Hou me ka ʻaʻohe o ka lole nani a ʻano ʻole hoʻi.

Nā lole no nā keiki liʻiliʻi

  • No nā kamaliʻi, he karnival maoli ka Makahiki Hou. Hāʻawi ʻia nā lole kūlike ʻole a me nā huali no lākou. Lawe i ke kumuhana o ka makahiki e hiki mai ana ma ke ʻano he kumu, hāʻawi i kāu keiki i ka manawa kūpono e manaʻo ai e like me ke kamaʻāina o nā tropics.
  • Makemake nā keiki he nui e ʻaʻahu i ke ʻano o ka hōʻailona o ka makahiki hou 2017 - ka moa. ʻO ka mea nui he keiki maoli kā kēlā me kēia keiki. ʻAʻole paʻakikī kēia e hana. E hoʻohana i kou manaʻo.

Nā lole no nā keiki waena

Makemake nā keiki kahiko i nā lole hoʻomeamea a me ka mua. I mea e māʻona ai nā makemake o ke keiki, pono nā mākua e hoʻāʻo. Eia nō naʻe, hiki iā ʻoe ke hana me ke kahaha ʻole a nīnau i ke keiki ʻo wai kāna makemake e lilo i ka hoʻolauleʻa.

  1. ʻAʻole makemake nā keiki āpau i kēia makahiki e hōʻike iā Thumbelina a i ʻole Buratino, no ka mea makemake lākou e lilo i poʻe mākua. I kēia hihia, paipai wau e kūʻai i kahi hoʻopiʻi kūlike me ke kāʻei no kaʻu keikikāne, a me kahi lole kāhiko no kaʻu kaikamahine.
  2. E hoʻāʻo e ʻimi i kaikamahine e makemake ʻole e lilo i mōʻī wahine i nā makahiki hou. E hana i kahi kapa komo, e nānā i kahi lole nani a hoʻokō iā ia me ka diademana ʻālohilohi. E hoʻopaʻa pono i nā mea hoʻonaninani ma kou poʻo, a i ʻole ʻo ka lauoho lauoho disintegrated e hōʻinoʻino i ke ʻano leʻaleʻa.

Nā lole Kalikimaka no nā ʻōpio

  • ʻAʻole e holo pono ka ʻaʻahu ʻana i kahi ʻōpio ma ke ʻano he astronaut a i ʻole ke ʻano kaʻao. I kēia makahiki, noʻonoʻo nā keiki iā lākou iho he poʻe mākua. Hāʻawi i kāu keiki i kahi kumuhana hoihoi a kono iā lākou e komo i ka hana ʻana i ka lole.
  • I ka piko o ke kaulana, nā kiʻi ʻoniʻoni a me nā hoʻomākeʻaka o ka hui Marvel, no laila hiki iā ʻoe ke ʻaʻa palekana i kāu keiki ʻo Iron Man, Terminator, Predator a Thor paha. E hoʻopiʻi kekahi o kēia mau hiʻohiʻona i kahi ʻōpio.

ʻAʻole pono ia e hana i kahi hoʻopiʻi piha a lole paha no ka ʻōpio. Hiki iā ʻoe ke kaupalena iā ʻoe iho i nā hōʻailona hōʻailona o kekahi ʻano kikoʻī.

Inā hoʻonohonoho pololei, e haʻalele nā ​​lā nui o ka Makahiki Hou i nā mea hoʻomanaʻo he nui. ʻO kahi lole noʻonoʻo e leʻaleʻa a hauʻoli ka mea nona, e lawe i ka kūleʻa a me ka hauʻoli i ka makahiki hou. Laki maikaʻi!

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: JOSH TATOFI Melia Behind the scenes 2019 HD (Iulai 2024).

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka

rancholaorquidea-com