Popular Hawaiian

Luna HoʻOponopono Ka Choice - 2024

Nā microloans pūnaewele ma kahi kāleka - kuhikuhi e pili ana pehea e lawe ai i kahi microloan i 5 mau minuke me ka nānā ʻole ʻana i kāu mōʻaukala hōʻaiʻē + ʻoihana ʻo TOP-7 no ka hāʻawi ʻana i nā microloans koʻikoʻi me ka hōʻole ʻole

Pin
Send
Share
Send

ʻO ke awakea maikaʻi, e nā makamaka heluhelu o ka Manaʻo kālā no ka makasina Life! I kēia lā e haʻi mākou iā ʻoe i hea a pehea e kiʻi ai i kahi microloan wikiwiki ma kahi kāleka pūnaewele me ka nānā ʻole ʻana i kāu mōʻaukala hōʻaiʻē a me ka hana ʻole me ka hōʻole ʻole i 5-15 mau minuke.

Ma ke ala, ua ʻike anei ʻoe i ke kālā e pono ai? E hoʻomaka i ke kālā ma ka ʻokoʻa o nā helu hoʻololi ma aneʻi!

Ma hope o ka heluhelu ʻana i ka paʻi paʻi ʻia, e aʻo ʻoe:

  • Hiki paha ke kiʻi i kahi microloan ma ka pūnaewele inā hōʻino ʻia ka inoa o ka mea noi;
  • He aha nā kaʻina hana no ka hāʻawi ʻana i kahi microloan koke i kahi kāleka me ka hōʻole ʻole a me ka hōʻoia o CI;
  • Ka papa inoa o nā MFO kahi e hoʻopuka ʻia ai nā microloans i 5 mau minuke, ʻoiai inā he mau pilikia me ka mōʻaukala hōʻaiʻē;
  • He aha nā ala e pono ai e lawe i kahi microloan ma o ka Pūnaewele;
  • Pehea e noi pololei ai i kahi microloan ma ka pūnaewele.

Eia hou, i ka hopena o ka ʻatikala, hāʻawi mākou i nā pane i nā nīnau e nīnau pinepine ʻia.


Ma ke ala, hāʻawi nā ʻoihana aʻe i nā kūlana ʻoi loa no nā hōʻaiʻē:

KūlanaHoʻohālikelikeE koho i ka manawaHuina palena nuiHuina liʻiliʻiMakahiki
kaupalena
Nā lā hiki
1

Kumukūʻai

3 min.RUB 30,000
Huli aku!
RUB 10018-657-21 mau lā
2

Kumukūʻai

3 min.RUB 70,000
Huli aku!
RUB 2,00021-7010-168 mau lā
3

1 min.RUB 80,000
Huli aku!
RUB 1,50018-755-126 mau lā.
4

Kumukūʻai

4 mau minukeRUB 30,000
Huli aku!
RUB 2,00018-757-30 mau lā
5

Kumukūʻai

-RUB 70,000
Huli aku!
RUB 4,00018-6524-140 lā.
6

5 mau minuke.RUB 15,000
Huli aku!
RUB 2,00020-655-30 mau lā

I kēia manawa e hoʻi i ke kumuhana o kā mākou ʻatikala a hoʻomau.



Ma ke ala, hāʻawi nā ʻoihana aʻe i nā kūlana ʻoi loa no nā hōʻaiʻē:

KūlanaHoʻohālikelikeE koho i ka manawaHuina palena nuiHuina liʻiliʻiMakahiki
kaupalena
Nā lā hiki
1

3 min.RUB 30,000
Huli aku!
RUB 10018-657-21 mau lā
2

3 min.RUB 70,000
Huli aku!
RUB 2,00021-7010-168 mau lā
3

1 min.RUB 80,000
Huli aku!
RUB 1,50018-755-126 mau lā.
4

4 mau minukeRUB 30,000
Huli aku!
RUB 2,00018-757-30 mau lā
5

5 mau minuke.RUB 15,000
Huli aku!
RUB 2,00020-655-30 mau lā

I kēia manawa e hoʻi i ke kumuhana o kā mākou ʻatikala a hoʻomau.


E heluhelu e pili ana i ka wikiwiki e lawe i kahi microloan ma kahi kāleka ma ka pūnaewele a ʻo nā ʻoihana e hoʻopuka koke i nā microloans me ka hōʻole ʻole a me ka nānā ʻana i kāu mōʻaukala hōʻaiʻe ma o ka Pūnaewele - heluhelu ma kēia helu

1. Hiki iaʻu ke kiʻi i kahi microloan me kahi mōʻaukala hōʻaiʻē maikaʻi ʻole a hoʻopaneʻe? 📉

Pinepine i kānaka hikiwawe aia he pono i ke kālā. I ka manawa like, mamao loa paha ka uku, a ʻaʻohe o nā ʻohana a me nā hoaaloha i ka manawa i koi ʻia. I kēlā kūlana, hiki i kahi ala maikaʻi loa e hoʻoponopono ai i ka pilikia nā hōʻaiʻē mai nā hui microfinance (MFO)... I loko o kahi ʻatikala ʻokoʻa, ua kākau mākou e pili ana i kahi e loaʻa ai ke kālā inā hōʻole nā ​​panakō āpau a me nā microloans.

Hana me nā mea hōʻaiʻē - kapa panakō a IFI waiho kahi paʻa ma ka mōʻaukala hōʻaiʻē o ka mea hōʻaiʻē. Inā pili pono ʻoe i kāu mau kuleana, uku i ka manawa, hiki iā ʻoe ke hilinaʻi i ka ʻae ʻia ke loaʻa hou kahi hōʻaiʻē, a me nā ʻōlelo i ʻoi aku ka maikaʻi.

I ka manawa like, he ʻoiaʻiʻo ka ʻaoʻao ʻē. ʻO ia hoʻi, ka uku lohi ʻana o nā hōʻaiʻē, a me ka hōʻole ʻana e hoʻokō i nā kuleana i manaʻo ʻia, hōʻino i ka inoa o ka mea hōʻaiʻē. Ma hope iho, e paʻakikī loa ka loaʻa ʻana o kahi hōʻaiʻē.

Huli i kēlā mōʻaukala hōʻaiʻē he hōʻailona e hōʻike ana i ke kūlana o ka mea hōʻaiʻē. Aia iā ia ke alakaʻi ʻia nā panakō a me nā mea hōʻaiʻē ʻē aʻe ke noʻonoʻo nei i nā noi i waiho ʻia no ka loaʻa kālā.

akā hōʻino inoa hāʻawi ʻole i ka hiki ke hōʻaiʻē kālā. Ke hoʻokūkū ikaika nei ka mākeke lawelawe kālā. I ka paio no nā mea kūʻai aku, ʻaʻole hōʻole kekahi mau mea hōʻaiʻē e hui pū me nā mea hōʻaiʻē ʻoiai inā he lohi ko lākou uku.

ʻO nā pilikia me ka loaʻa ʻana o nā microloans i ka hihia o ka mōʻaukala hōʻaiʻē hōʻino ʻole ʻia inā kū nā hanana aʻe.

E papa inoa iā lākou:

  • ua lohi ka lohi;
  • ke waiho nei i kahi noi, ʻaʻohe ʻaiʻē o kēia manawa;
  • ua hana ka lohi no nā kumu kumu.

ʻOiai i nā kūlana koʻikoʻi me kahi kūlana maikaʻi, ʻaʻole pono ʻoe e noʻonoʻo ʻaʻole ʻoe e hiki ke loaʻa kahi hōʻaiʻē. Hiki nō ke hiki ke hōʻaiʻē kālā, akā e hoʻēmi ʻia ka nui o ka hōʻaiʻē nui.

Pēlā, hiki ke hoʻomaopopo ʻia ia IFI hoʻohuli pinepine i ka maka makapō i ke alo o nā pilikia i ka mōʻaukala hōʻaiʻē. Hōʻike maʻalahi ʻia kēia - microloans ʻike ʻia e nā helu kiʻekiʻe kiʻekiʻe.

Aia kēia pākēneka, i waena o nā mea ʻē aʻe, pilikia o ka hoʻi ʻole mai nā kālā i hoʻopuka ʻia e ka mea hōʻaiʻē. No laila, ʻo ka hāʻawi ʻana i nā hōʻaiʻē, ʻoiai i kēlā mau mea i loaʻa ka pilikia me ko lākou inoa hōʻaiʻē, ʻaʻole ia e hōʻino nui i ke kapikala o ka ʻoihana.

ʻO ka manawa pinepine, hoʻouna ʻia nā mea hōʻaiʻē kūpono i nā ʻoihana like ke hōʻole nā ​​panakō a me nā mea hōʻaiʻē ʻē aʻe e hōʻaiʻē ʻole iā lākou.

Nā hiʻohiʻona a me nā kaʻina hana no ka hoʻopuka ʻana i nā microloans koke ma ka pūnaewele me ka hōʻole ʻole a me ka nānā ʻole ʻana i ka mōʻaukala hōʻaiʻē (CI)

2. Nā microloans koke ma ka pūnaewele i ke kāleka me ka hōʻole ʻole a me ka ʻole o ka hōʻoia 💳 - nā hiʻohiʻona a me nā kaʻina hana no ka loaʻa

No ka mea IFI ʻae e hoʻopuka i kahi hōʻaiʻē ʻoiai inā aia kekahi mau pilikia me ko lākou inoa hōʻaiʻē, ʻo kēia kahi kahi wikiwiki kālā pono.

ʻO ka maikaʻi o ia hōʻaiʻē penei:

  • ʻokoʻa i ka hōʻaiʻē panakō, ʻaʻole pono ʻoe e ʻohiʻohi i kahi palapala nui;
  • maʻalahi ka hana noi e like me ka hiki;
  • hoʻoholo koke ia.

Eia hou, ʻo ka mea i makemake nui ʻia ka hiki ke hoʻopuka i nā microloans ma ka pūnaewele... I kēia hihia, ʻaʻole pono ʻoe e haʻalele i kou home a keʻena paha e loaʻa kālā.

Ua lawa ka waiho ʻana i kahi noi a, inā ʻae ʻia, kali no ka loaʻa kālā ma ka kāleka panakō i loko o kekahi mau minuke... E hoʻokaʻawale ʻia ka nui o ka ʻaiʻē i mau uku e pono e hana ʻia i kēlā me kēia mahina.

Nā hiʻohiʻona o ka loaʻa ʻana o nā hōʻaiʻe koke i kahi kāleka ma o ka Pūnaewele:

  1. ʻO ka mea mua, pono hoʻokahi mālama i ka loaʻa o kahi kāleka panakō. I kēia lā, ʻaneʻane loaʻa iā lākou āpau; i ka manawa o ka ʻole, hiki iā ʻoe ke noi no ke kāinoa ʻana i kekahi panakō. Ma ke kūpono, pono ke kāleka i kahi ʻōnaehana uku kūwaho - Visa a i ʻole Kāleka... I kēia hihia, e hōʻoia koke ʻia nā kālā. Eia kekahi, ke kāleka pono pilikino, a Loaʻa iā ʻoe nā ʻano e pono ai no nā hana pūnaewele - ka mahina a me ka makahiki o ka pau ʻana ma ke alo, a ʻo ke code CVC (3 huahelu) ma ka hope.
  2. ʻO ka manawa no ka noʻonoʻo ʻana i ka noi he mau minuke, maʻamau ma mua o ka hapahā o ka hola. ʻO ka mea mua, hiki i kēia ke wehewehe ʻia e ka ʻole o ka wehewehe ʻana a me ka hōʻiliʻili ʻana i ka mōʻaukala hōʻaiʻē. Eia kekahi, ʻo ka manawa pinepine ʻo MFI e hāʻawi nei i nā hōʻaiʻē ma ka hoʻohana Pūnaewele ʻōnaehana nānā aunoa... I kēia hihia, e ʻike ka mea noi i ka hoʻoholo ma hope o ʻelua mau minuke ma hope o ka hoʻouna ʻana i ka noi.
  3. ʻO ke kūlana wale nō ke alo o ka Pūnaewele. No ka lawe ʻana i kahi hōʻaiʻē pūnaewele, ʻaʻohe pono e hele i ke keʻena o kahi ʻoihana hōʻaiʻē. ʻO ka pinepine, aia nā lālā MFO wale nō i nā kūlanakauhale nui. Hiki i kekahi Lūkini, me ka nānā ʻole i kahi o ka noho, ke kiʻi wikiwiki i kahi hōʻaiʻē mini ma ka pūnaewele.
  4. ʻO ka likelihood o ka hōʻole ʻia ke noi ʻana i kahi MFI he liʻiliʻi. ʻO ke kumu o ia mau ʻoihana e hoʻopuka i nā hōʻaiʻē kēlā me kēia kanaka me ka ʻole... ʻAʻole hiki iā lākou ke nānā koke i kā lākou mōʻaukala hōʻaiʻē, no laila ʻo kekahi me kahi kūlana maikaʻi ʻole hiki ke loaʻa kahi hōʻaiʻē.

Ma hope o ka loaʻa ʻana o ka ʻae ʻia, hoʻokō ʻia nā kaʻina hana no ka hōʻaiʻē ʻana i kahi hōʻaiʻe koʻikoʻi ma ka pūnaewele i kahi kāleka panakō.

Aia i loko o kekahi mau anuu:

  1. Ke nānā nei i kahi kāleka panakō no ka hoʻokō ʻana i nā kūlana no ka hāʻawi ʻana i kahi hōʻaiʻē. Ua kamaʻilio mua mākou e pili ana i ka mea pono e pilikino a pili i kekahi o nā ʻōnaehana honua. Eia kekahi, ua hoʻopaʻa kekahi mau MFI i ke ʻano o ke kāleka panakō a lākou e hoʻopuka ai i nā hōʻaiʻē. Palapala ʻāina ʻo ʻaiʻē (mālama lākou i ke kālā a ka ʻona), ʻaiʻē (i manaʻo ʻia no ka hōʻaiʻē kālā), uku (hāʻawi ʻia ka uku o ka luna hana iā lākou). Inā, ma lalo o nā ʻōlelo a ka microloan, ʻaʻole hiki ke hoʻopuka kālā i ke kāleka i loaʻa i ka mea kūʻai aku, pono ʻoe e wehe i kahi hou.
  2. Nānā ka MFI i ke kāleka panakō. E hana i kēia, ma hope o ke komo ʻana i kāna ʻikepili i nā kahua kūpono ma ke kāleka, ua ālai ʻia kahi kālā liʻiliʻi (maʻamau ʻaʻole hou 10 ʻōpala). E loaʻa i ka mea kūʻai aku sms e pili ana i kēia hana, e hōʻike ana i ka nui kikoʻī o nā kālā i ālai ʻia. Pono e hoʻokomo i kēia waiwai ma ka pūnaewele MFI.
  3. Inā hele ka hōʻoia me ka ʻole o nā pilikia i ka hana ma mua, hōʻaiʻē kālā kālā hōʻaiʻē i kahi kāleka kāleka.

3. Kahi e kiʻi wikiwiki ai i kahi microloan ma kahi kāleka me ka ʻole o nā hōʻole ʻana me ka mōʻaukala hōʻaiʻē maikaʻi ʻole i 5 mau minuke - kahi hiʻohiʻona o nā TOP-7 MFO 📊

I kēia lā ma ka Pūnaewele hiki iā ʻoe ke ʻike i kahi nui o nā hāʻawi no ka hāʻawi ʻana i nā hōʻaiʻē koke. I kēlā kūlana, hiki iā ʻoe ke huikau, a ʻo ka loaʻa ʻana o ka MFI i hōʻoiaʻiʻo ʻia e hōʻaiʻē kālā hiki ke lilo i ka manawa he nui.

No laila hāʻawi ʻia ma lalo pālākiō 7 nā huiʻo wai e hoʻoholo ai microloans koke, ʻaneʻane hōʻole i kekahi.

No ka maʻalahi o ka ʻike, hōʻike ʻia nā ʻano nui o MFO i ka papa.

Inoa MFOʻO ka nui hōʻaiʻē nuiPakeneka i kēlā me kēia lāNā kūlana koʻikoʻi ʻē aʻe
1.

Kanaka Waiwai

50,000 rubles1,8%ʻO ka manawa hōʻaiʻē ʻoi loa 126 mau lā Hiki ke hoʻonui ʻia no kahi manawa o 1 a 4 mau pule
2.

Kālā home

No ka manawa mua a hiki i 30,000 rubles, ma hope - a i 50 mano2,59%ʻO ka hōʻole ʻana e hoʻopuka i kahi microcredit me ka ʻole o ka wehewehe ʻana i nā kumu e hōʻaiʻē ʻia ai ka hōʻaiʻē i kahi kāleka panakō, QIWI, WebMoney, Yandex Money
3.ʻO Vivus 15,000 rubles1-1,5%ʻO nā makahiki hōʻaiʻe mai 18 a 70 mau makahiki

Hiki ke hoʻopuka i ka hōʻaiʻē i ka loaʻa ʻole o kahi wahi kūlana o ka hana

ʻO ka hiki ke hoʻolōʻihi i ka manawa i ka uku o ka uku paneʻe
4.SmartCredit 2 - 8 tausani rubles No nā mea kūʻai aku maʻamau - a 200 tausani rublesMe ka hōʻaiʻē mua 1.9%, me nā hōʻaiʻē ma hope - 1.6-1.8%Hoʻopuka ʻia ka hōʻaiʻē a hiki i ka makahiki 21
5.Hōʻaiʻē Turbo I ke kāhea mua - 5,000 rubles Eia hou - a i 15,000 rubles2,2%ʻO ka manawa hōʻaiʻē 7-30 mau lā me ka hiki ke hoʻolōʻihi Hiki iā ʻoe ke loaʻa kālā ma ke kālā, ma ke kāleka, ma o nā wallets e
6.Nano-Waiwai 50,000 rublesMai 0.5% i kēlā me kēia lāHiki i nā haumāna, nā penihana, nā poʻe hana ʻole ke loaʻa kahi hōʻaiʻē

Wā palena kiʻekiʻe - 26 mau pule

Hiki iā ʻoe ke loaʻa kahi hōʻaiʻē mai ka makahiki 22
7.Loan Loan 35 tausani rubles.2.34% i kēlā me kēia lā, no nā mea kūʻai aku maʻamau ua emi i 0.8%Ka noʻonoʻo pono ʻana i nā noi ʻO nā makahiki hōʻaiʻē mai 23 mau makahiki

Ma ke ala, e pili ana i kahi o nā panakō e hāʻawi i nā hōʻaiʻē me ka mōʻaukala hōʻaiʻē maikaʻi ʻole a me nā hoʻopaneʻe, e ʻike i kekahi o kā mākou puke pai.

Nā ʻanuʻu ʻanuʻu e pili ana pehea e lawe wikiwiki ai i kahi microloan ma ka pūnaewele i kahi kāleka panakō me ka hōʻole ʻole

4. Pehea e lawe ai i kahi microloan ma ka pūnaewele ma kahi kāleka panakō me ka wikiwiki me ka hōʻole ʻole - 5 mau ʻanuʻu maʻalahi 📝

Hiki iā ʻoe ke loaʻa kahi hōʻaiʻē mai kahi MFI i loko o kekahi mau minuke. No kēia AOLE pono ʻoe e haʻalele i ka hale, e hele i ke keʻena o ka mea hōʻaiʻē a kū i ka laina. No ka loaʻa kālā ua lawa ka loaʻa kāleka panakō a ma kahi o ka hapalua hola manawa kaʻawale. I loko o kekahi o nā ʻatikala o kā mākou makasina, ua kākau pū mākou e pili ana i ka lawe ʻana i kahi hōʻaiʻē mea kūʻai ma ka palena iki o ka uku paneʻe - e heluhelu hou aʻe e pili ana i kēia ma ka loulou.

Maʻalahi loa ke kaʻina hana no ka loaʻa ʻana o kahi hōʻaiʻē, he ʻanuʻu wale nō ia. Hōʻike ʻia nā ʻōlelo aʻoaʻo kikoʻī no ka poʻe noi no ka hōʻaiʻē no ka manawa mua ma lalo.

KaʻAnuʻu 1. Ke kiʻi ʻana i kahi kāleka panakō

E maʻalahi ka loaʻa ʻana o kahi microloan inā he kāleka panakō ka mea noi. ʻAe ka hapa nui o nā ʻoihana microfinance e hoʻolilo kālā i kekahi ʻano kāleka.

Eia nō naʻe, ʻae wale kekahi o lākou i kekahi mau kāleka. No laila, he mea nui e hoʻomaopopo i kahi kāleka i loaʻa a inā he kūpono ke kāhea ʻana i ka panakō no kahi hou.

ʻEkolu ʻano o nā kāleka:

  1. ʻaiʻē manaʻo e mālama i nā kālā ponoʻī o ka mea kūʻai aku;
  2. kāleka hōʻaiʻē hoʻohana ʻia no ka hāʻawi ʻana i kahi hōʻaiʻē e ka panakō;
  3. uku - hoʻopuka ʻia i loko o ke kumumanaʻo o kahi papahana uku i nā limahana o nā ʻoihana i komo i kahi ʻaelike kūpono me kahi hui panakō.

Inā hōʻaiʻe ka wā e hiki mai ana hele ole kāleka panakō a i ʻole kona ʻano ʻaʻole hoʻokō i nā kūlana Ke hāʻawi nei i nā hōʻaiʻē iā MFO, pono ʻoe e hoʻopuka. E hana ai i kēia, ʻaʻole pono e hele i kahi lālā panakō, no ka mea hāʻawi ka hapa nui o nā hui hōʻaiʻē i kēia lā hoʻopuka i kahi kāleka ma ka pūnaewele.

E hana ai i kēia, ua lawa ka loaʻa ʻana o kahi panakō kūpono, hoʻopiha nīnau nīnau... Ma hope o ka hoʻouna ʻana iā ia, hoʻopili aku kahi lunamakaʻāinana i ka mea kūʻai aku. Pono ia e hoʻomaopopo ʻia ma hea kahi e lawe ai ka ʻelele i ke kāleka a me ka ʻaelike.

ʻOiai i nā hihia kahi i hāʻawi ʻia ai kahi kāleka hōʻaiʻē maʻamau, pono ʻoe heluhelu akahele ʻaelike... Ma hope wale nō o ka heluhelu ʻana, hiki iā ʻoe ke kau inoa i ka ʻaelike. E heluhelu e pili ana pehea e hiki ai iā ʻoe ke kiʻi i kahi kāleka hōʻaiʻē me ka lawelawe pūnaewele manuahi i loko o kahi ʻatikala ʻokoʻa i kā mākou makasina.

I kēia hihia, pono ʻoe e nānā pono i ka ʻikepili i hoʻokomo ʻia e ka panakō i ka palapala. Ma hope o kēlā, e waiho ka ʻelele i ka mea kūʻai aku i kahi kāleka panakō a me hoʻokahi kope o ka ʻaelike, e lawe ʻo ia i ka palapala lua nona iho.

Ke hāʻawi nei i kahi kāleka panakō, pono ʻoe e hoʻomaʻamaʻa iā ʻoe iho me nā uku no kāna lawelawe. ʻO ka mea mua, pono e wehewehe inā aia uku hoʻokele moʻokākiʻehia ka nui a me ka nui o ka uku ʻia.

He mea pono nō hoʻi e ʻike e pili ana i nā kūlana no ka huki ʻana i ke kālā - kahi e hiki ai iā ʻoe ke hana i kēia me ka ʻole o ke komisina, a inā kokoke paha lākou. ʻAʻole paha makemake kekahi e uku i kahi pākēneka koʻikoʻi no ka unuhi ʻana a i ʻole hele i kekahi ʻaoʻao o ke kūlanakauhale no ke kālā.

Pani 2. Koho i kahi hui microfinance

ʻO ke koho a ka MFO e hoʻopuka ai ka hōʻaiʻē e hoʻokokoke ʻia ʻoi loa kuleana.

ʻO ke kaulana o kēia ʻano hōʻaiʻē i alakaʻi i ka ʻoiaʻiʻo i kēia lā i ka mākeke lawelawe kālā ua ulu nui ka helu o nā scammers... Hoʻowalewale lākou i nā mea kūʻai aku iā lākou iho ma ka hoʻohiki ʻana i nā ʻōlelo hōʻaiʻē maikaʻi. Ma hope iho, ʻike ka mea lawe ʻai i ka mea ʻoi aku ka maikaʻi o nā palena o ka hōʻaiʻē ma mua o kāna ʻōlelo hoʻohiki.

I mea e lilo ʻole ai i mea hōʻeha ʻia e nā scammers a mai hana i nā pilikia no ʻoe iho, ke koho ʻana i kahi MFI, pono ʻoe e hāhai i kekahi mau lula maʻalahi:

  1. e noʻonoʻo pono i nā hāʻawi i ka mākeke;
  2. hana pū wale me nā ʻoihana kaulana i hana no ka manawa lōʻihi;
  3. heluhelu pono i ka ʻaelike ma mua o ke kau inoa ʻana, e nānā pono i ka loaʻa ʻana o nā uku hōʻaiʻē;
  4. ke koho ʻana i kahi MFO, pono ʻoe e kūkākūkā me kou mau ʻohana a me nā hoaaloha i hoʻopuka mua i nā microloans;
  5. hoʻopaʻa i ka ʻike i hōʻike ʻia ma nā kolamu kumuhana, a me nā loiloi o nā hui microcredit.

Ma ke ala, hana pinepine nā panakō a me kēlā me kēia i ka hāʻawi ʻana i nā microloans. Akā ke kāhea ʻana i kahi panakō, paʻakikī ka loaʻa ʻana o kahi hoʻoholo maikaʻi ma kahi noi. Inā hoʻoholo ʻia e hōʻaiʻē i kēlā me kēia kanaka, hoʻonui ʻia ka likelike o ka hina ʻana i nā mea hoʻopunipuni.

KaʻAnuʻu 3. Hoʻopiha i ka nīnau nīnau

Ke koho ʻia ka MFO, hiki iā ʻoe ke hele i kāna pūnaewele a hoʻomaka e hoʻopiha palapala ninaninau... I kekahi mau hihia, pono ʻoe e hoʻopaʻa inoa mua.

I kēia pae, pono ʻoe e komo ʻike pilikino o ka mea hōʻaiʻē... ʻO ka mea mua loa inoa, inoa a me patronymic, kikoʻī passport... Koi aku kekahi mau MFI i ka ʻike e pili ana i kahi o ka hana, e hoʻopili aku i nā kānaka. I kekahi manawa, i kēia ʻanuʻu, pono ʻoe e hōʻike i ka helu kāleka panakō.

ʻO kahi mea e pono ai no ka hāʻawi ʻana i kahi hōʻaiʻē loaʻa o ke kelepona paʻalima kūpono... Pono e hoʻokomo i kāna helu i ka noi.

Nui ka makaʻu e komo i kā lākou ʻikepili ma ka Pūnaewele, makaʻu e hoʻohana ʻia lākou no nā hana kolohe. I mea e hōʻalo ai i kēia, pono ʻoe e koho i nā hōʻaiʻē hilinaʻi. I kēia hihia, hiki iā ʻoe ke hōʻoia ʻaʻole e hōʻino ʻia nā ʻōlelo o ke alu like ʻana a ʻaʻole e hele ka ʻikepili i nā ʻaoʻao ʻekolu.

KaʻAnuʻu 4. Hōʻoia o ka noi

Ma hope o ka hoʻopihapiha ʻana i ka noi hōʻaiʻē a me ka hoʻouna ʻana iā ia, e hoʻouna ʻia kahi leka i ka helu kelepona paʻalima i hōʻike ʻia. Pono e hoʻokomo i ka pāʻālua i loko e komo i ka pā kūpono.

Pono e hoʻomaopopo ka mea hōʻaiʻē i ke noi ʻana i kahi hōʻaiʻē ma o ka Pūnaewele Pāʻālua SMS hoʻohālikelike ʻia i kahi pūlima kākau lima. Ke komo nei i loko o nā māla kūpono e hōʻoia i ka ʻaelike a ka mea kūʻai aku me nā ʻōlelo o ka hōʻaiʻē.

Kaʻanuʻu 5. Hoʻolālā hōʻaiʻē

Inā hoʻoholo hoʻoholo maikaʻi ʻia ma ka noi a ka mea noi, i loko o kekahi mau minuke e lilo ia nona ʻaelike hōʻaiʻē.

Hoʻouna kekahi mau MFI iā ia e ka leka uila, i nā mea ʻē aʻe - hiki ke loaʻa ka palapala i kāu moʻokāki pilikino... E wehewehe kikoʻī ka ʻaelike i nā kūlana āpau o ka hōʻaiʻē i loaʻa, me ka helu a me ka manawa.

He mau minuke ma hope o ka hoʻouna ʻana i ka ʻaelike, hoʻoili ʻia nā kālā i ka kāleka panakō. Inā pili ke kāleka i kekahi o nā ʻōnaehana o ka honua, hoʻokomo koke ʻia ke kākau inoa.


No laila, maʻalahi ka hana no ka noi ʻana i kahi microloan ma o ka Pūnaewele. ʻAʻole lōʻihi, lōʻihi paha 15 mau minuke no ke kālā e hōʻike ʻia i ke kāleka.

5. Pehea e hoʻopiha pono ai i kahi noi pūnaewele no kahi microloan ma o ka Pūnaewele - nā lula nui a me nā ʻōlelo aʻoaʻo

Manaʻo ka poʻe he nui i nā microloans ke ala maikaʻi loa mai kahi pilikia paʻakikī ke makemake nui lākou i kahi kālā liʻiliʻi no kahi wā pōkole.

Aia kekahi mau maikaʻi o nā microloans:

  • Hoʻohālikelike ʻia i nā hōʻaiʻē panakō he hana maʻalahi a wikiwiki hoʻi kā lākou e hoʻopaʻa inoa ai. ʻAʻole pono ka mea hōʻaiʻē e ʻohi i kahi nui o nā palapala, e nānā i nā mea hōʻoia, e hōʻoia i ka loaʻa o ka waiwai a me kahi loaʻa paʻa.
  • I ka manawa like hoʻohālikelike ʻia i ka hōʻaiʻē kālā ʻana mai nā ʻohana a mau hoaaloha paha he microloan kahi hana maʻamau me ka hoʻokō ʻana i kahi ʻaelike a me ka ʻae ʻana i nā kuleana uku. ʻAʻohe ka mea pono i kēia hihia, ʻaʻole pono ʻoe e pili i kahi mea.

Eia nō naʻe, ma mua o ka noi ʻana i kahi microloan, pono ʻoe e kālailai i kāu kūlana kālā. He mea nui e nānā inā pono ke kālā e hoʻokau nā mea maikaʻi ʻole microloans. Pākuʻi ʻia kēia mau mea:

  • uku paneʻe kiʻekiʻe;
  • ka pono e uku hou i ka hōʻaiʻē i ka wā hiki.

ʻIke ʻia he mea kūpono ia e loaʻa ai kahi hōʻaiʻē micro wale i nā hihia e pono ai kahi kālā liʻiliʻi a aia ka hilinaʻi e hiki nō ke uku aku iā ia i nā lā e hiki mai ana.

I kēia lā hoʻopaʻa inoa o kahi hōʻaiʻē i kahi MFO maʻalahi ʻia e like me ka hiki. No ka hōʻaiʻē kālā, ʻaʻole pono ʻoe e haʻalele i ka hale a noho laina i ke keʻena o ka mea hōʻaiʻē.

Hāʻawi ka hapa nui o nā MFI i nā mea kūʻai aku hoʻopiha i kahi noi no kahi hōʻaiʻe ma ka pūnaewele ma ka pūnaewele pūnaewele. Māmā kēia ala i ke kaʻina hana hōʻaiʻē no ka mea ʻaiʻē a me ka mea hōʻaiʻē.

Ke hoʻopiha nei i kahi noi pūnaewele, hiki iā ʻoe ke koho i ke ala e loaʻa ai nā kālā hōʻaiʻē.

  • kālā ma ka lālā MFO;
  • kahi ʻelele nāna e hāʻawi kālā i kou home a i kāu wahi hana;
  • me ka hoʻohana ʻana i kahi ʻōnaehana hoʻoili kālā (e laʻa me, Hoʻokaʻaʻike);
  • e ka hoʻoili ʻana i kahi kāleka panakō;
  • kālā uila i kahi ʻeke pilikino.

E noʻonoʻo ʻia ʻaʻole hiki ke loaʻa kahi hōʻaiʻē no kahi nui loa ma o ka Pūnaewele. ʻO ka pinepine hiki ke loaʻa ʻaʻole hou aku 10-15 tausani rubles.

I kekahi hihia, hoʻomaka kahi hōʻaiʻē me ka hoʻopiha ʻana i kahi noi. He mea nui e hoʻomaopopo i ka loaʻa ʻana o nā noi he nui nā MFI i kēlā me kēia lā, no laila e hoʻāʻo ʻoe e ʻae ʻia.

No ka hoʻoholo ʻana inā e hoʻopuka i kahi hōʻaiʻē a hōʻole paha, alakaʻi ka poʻe loea ʻo MFO kālailai ʻana i ka ʻike i hāʻawi ʻia ma ka palapala noi (helu helu).

Hoʻopili kēia kaʻina hana i nā pae he nui:

  1. Loaʻa nā noi i loaʻa mai nā poʻe ma ka papa inoa ʻeleʻele o ka MFO.
  2. Nānā ʻia ka pololei o ka ʻike i hōʻike ʻia ma ka noi;
  3. Hoʻohālikelike o nā palena i koho ʻia o ka hōʻaiʻē (ʻo ka nui o kāna nui) me ka solvency i hōʻike ʻia e ka mea hōʻaiʻē.

ʻO ka hapa nui o nā MFI e helu ana i nā noi a nā mea kūʻai aku me ka ʻole o ke kuhi kanaka wale nō ma o nā pono polokalamu. No laila, e hala i ke kaha, ʻo ka mea nui ke komo pono ʻana ʻikepili maoli i loko o ka palapala noi noi.

Polokalamu heluʻai hana i ka hana nui - huki lākou i kēlā mau mea noi ʻaʻohe o lākou makemake a me ka hiki kālā e uku i ka hōʻaiʻē i ka manawa.

ʻO ke kānāwai maʻamau e kōkua iā ʻoe e loaʻa maikaʻi ʻo ka pane e hoʻokokoke i ka hoʻopiha ʻana i ka nīnau nīnau me ka mālie a me ka nānā nui.

Nā ʻōlelo aʻoaʻo kumu i ka hana ʻana i kahi noi pūnaewele no kahi microloan

Eia hou, pono ʻoe e alakaʻi ʻia e kekahi mau lula hou:

  1. Mai hāʻawi i ka ʻike wahaheʻe. ʻAʻole pono ʻoe e lawe i nā hōʻaiʻē no nā dummies, no ka mea hiki i kēia ke pau i ka holo ʻole;
  2. Mai hoʻoluhi i ka wā o ka hoʻopihapiha, he mea nui ka nānā nui ʻana i ka hiki. ʻO ka hapa iki o nā hewa a me nā hoʻoponopono ʻana i hana ʻia, ʻo ke kiʻekiʻe ka manawa o ka loaʻa ʻana o kahi hōʻaiʻē;
  3. Hāʻawi i ka ʻike kiʻekiʻe loa. ʻO ka helu liʻiliʻi o nā māla nele a hakahaka e ʻae i ka mea hōʻaiʻē e hoʻokolokolo i ka nui o ka hāmama o ka mea kūʻai aku, a me ka manaʻo ʻole e hūnā i kekahi ʻike nui;
  4. E koho i nā pilina nui loa. E koi ʻia paha nā helu wahi, nā helu kelepona o nā hoahānau a i ʻole nā ​​hoalauna. He mea nui ia e hōʻoia i ka wae ʻia ʻana o ka poʻe kūpono e like me nā kānaka kamaʻilio;
  5. Loiloi kūpono i kāu hiki kālā. Ke kuhikuhi nei i ka nui o ka hōʻaiʻē, pono ʻoe e wehewehe i ka nui o ka mea e hoʻihoʻi ʻia i ka hopena. ʻO ke kūpono, ʻo ka nui o ka hōʻaiʻē, e noʻonoʻo nei i ka nui o ka uku, e like me ka hiki ke uku ʻia mai hoʻokahi a ʻelua paha uku.

He mea pono e ʻike i ka ʻike e koi ʻia e hoʻopihapiha i ka noi. Hiki ʻokoʻa paha i nā MFI like ʻole, eia nō naʻe, aia kahi ʻikepili e koi ʻia me ka ʻole.

  1. ʻikepili pilikino - Ka inoa piha, lā a me kahi hānau;
  2. ʻike kikoʻī passport (ka moʻo a me ka helu, i ka manawa a nā wai i hoʻopuka ʻia);
  3. Hoʻokaʻaʻike - helu wahi, helu kelepona, leka uila;
  4. nā palena hōʻaiʻē - ka nui, ka manawa, ke ʻano o ka loaʻa.

Pono paha ʻoe i ka ʻikepili e pili ana i ka loaʻa o ke kau inoa, kahi o ka hana, pae loaʻa. ʻO ia ʻikepili e ʻae iā mākou e kuhi i ka likelike o ka uku hōʻaiʻē.

Nā pae hoʻohālikelike, ma ke alo e loaʻa ai kahi hoʻoholo maikaʻi ʻole i ka noi:

  • ka nele o ke kamaʻāina Lūkini;
  • ka nele o ke kau inoa ʻana ma Rūsia;
  • kūlike ʻole me nā pae makahiki i nā MFO.

Ma hope o ka hoʻouna ʻana i ka noi, lawe pinepine ʻia ia kelepona mai kahi loea ʻoihana mea hōʻaiʻe kūpono. ʻO ke kumu o ke kamaʻilio ʻana ʻaʻole wale ho'ākāka i nā helu maopopo ʻole, ʻo ia pū kekahi Loiloi i ke kūlana naʻau hōʻaiʻe.

Pono e pane ʻia nā nīnau a ka loea me ka mālie loa a me ka ʻoiaʻiʻo, akā e hoʻāʻo nei e hōʻike i ka ʻike i loko o kahi mālamalama maikaʻi nona iho.

Inā nīnau kahi limahana ʻo MFI e pili ana i ka loaʻa ʻana o kahi mōʻaukala hōʻaiʻē, ʻaʻohe kumu o ka wahaheʻe. Inā kānalua, hiki iā lākou ke wehewehe i ka ʻike i loko o kekahi mau minuke.

He mea kūpono ke haʻi ʻana i ka ʻike kūleʻa o ka laulima ʻana me nā MFI ʻē aʻe. E pāʻani pū kēlā ʻano ʻike i ka lima o ka mea kūʻai aku, no ka mea e ʻae ia i ka hoʻokolokolo ʻana i kona pololei a me ka ʻike o ka ʻōnaehana o ke alu like ʻana me nā ʻoihana like.

6. Pehea e hoʻonui ai i nā manawa o ka loaʻa ʻana o kahi microloan - ʻōlelo aʻoaʻo loea 📑

Hopohopo ka hapa nui o nā mea hōʻaiʻē e pili ana i ka hoʻoholo e hoʻoholo ʻia i kā lākou noi. Hiki iā ʻoe, ke hoʻopili aku i kahi ʻoihana ʻē aʻe. Eia naʻe, hoʻopiha kēia me nā kumukūʻai hou aʻe o ka manawa a me nā aʻalolo.

ʻO ka ʻoiaʻiʻo, he manawa kūpono kēlā me kēia mea noi e hoʻonui i nā manawa o ka hoʻoholo maikaʻi. E hana i kēia, ua lawa ka hoʻolohe ʻana i ka ʻōlelo aʻoaʻo a ka poʻe loea.:

  1. Koho kūpono - noi i kahi microloan i kekahi mau hui i ka manawa hoʻokahi. Inā hiki mai kahi pane maikaʻi mai kekahi mau MFI, hiki iā ʻoe ke hōʻole mau i nā hāʻawi uku.
  2. Loiloi nui i kāu hiki kālā. ʻAʻole pono ka uku hōʻaiʻē 30-35% o ka loaʻa kālā o ka mahina. Inā ʻaʻole ʻoe e mālama i kēia kānāwai, ʻaʻole wale nō ka likelihood o ka hōʻole ʻia ʻana e hoʻonui i ka extradition, akā e ala pū paha nā pilikia kālā.
  3. Pono e hoʻopihapiha ʻia ka noi e like me ka hiki. Inā loaʻa nā hewa i ka ʻikepili i hāʻawi ʻia, hōʻole ka MFO e hāʻawi i kahi hōʻaiʻē.
  4. Inā he mau moʻokāki kāu ma nā pūnaewele kaiaulu, pono ʻoe e hoʻopili iā lākou i kāu waihona pilikino ma ka MFO. E hoʻonui kēia i ka likelike o kahi hoʻoholo maikaʻi. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, aia hoʻokahi mea - pono a lawa ka ʻike a me nā kiʻi i loko o lākou. Inā loaʻa nā kiʻi kolohe a me ka kamaʻilio i ka ʻaoʻao, e hōʻole ʻia paha ka hōʻaiʻē.
  5. Pono ia e hoʻopili i kahi palapala hōʻoia e hōʻoia ana i ka pae o ka loaʻa kālā i ka noi. ʻOiai i nā hihia inā ʻaʻole koi ʻia kēia palapala, e pāʻani ke alo i ka lima o ka mea noi.

Ma ka hahai ʻana i kēia mau kulekele maʻalahi, hiki iā ʻoe ke hoʻonui i ka likelike o ka ʻae ʻia o ka noi.

7. Nā pane i nā nīnau i nīnau pinepine ʻia (FAQ) ma microloans 📃

ʻO Microloans makemake nui ʻia i kēia lā. Eia nō naʻe, ke ala nei kēia ala o ka hōʻaiʻē i nā helu he nui o nā nīnau. ʻO ka loaʻa ʻana o nā pane iā lākou he manawa nui. No laila, i mea e kōkua ai i ka hana no kā mākou poʻe heluhelu, pane maʻamau mākou i nā nīnau hoihoi loa i ka hopena o ka paʻi.

Nīnau 1. Pehea e hoʻopuka ai i kahi microloan i kahi kāleka Sberbank?

ʻO Sberbank ka panakō kaulana loa ma Rūsia. No laila, he nui nā kupa o ko mākou ʻāina i kāleka mai kēia panakō. He kūlohelohe ia i loko o kahi kūlana e makemake nā mea noi e hōʻaiʻē iā ia.

E kiʻi aie i kā Kāleka Sberbank he maoli ia, pono pilikino ia a pili i kekahi o nā ʻōnaehana ʻelua - Visa a i ʻole Kāleka.

He mea nui nō hoʻi e loaʻa nā kikoʻī kūpono ma ke kāleka - wā kūpono a Pāʻālua CVC... Inā hoʻokō ʻia nā kūlana āpau, inā ʻae ʻia ka hōʻaiʻē, e hāʻawi ʻia ka hōʻaiʻē i kēlā kāleka kokoke koke.

E loaʻa ai nā kālā ma o ka MFO i kahi kāleka Sberbank, ʻaʻole pono e hele i ka keʻena o ka ʻoihana. Hiki ke hoʻokō ʻia ke kaʻina holoʻokoʻa me ka haʻalele ʻole ʻana i kou home a i ʻole kamepiula hana.

I kēia hihia, pono ʻoe e hele i nā ala maʻalahi:

  1. E ʻike i nā mea hōʻaiʻe kūpono i ka ʻenekia huli a hana i kahi papa inoa o lākou;
  2. E kipa i nā pūnaewele o nā MFO i koho ʻia a hoʻomaʻamaʻa iā ʻoe iho me nā ʻōlelo o ka microcredit;
  3. E hoʻopaʻa inoa ma nā pūnaewele āu e makemake ai (hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā pūnaewele i hoʻokahi manawa), e hoʻomau i ka hoʻopihapiha ʻana i ka noi;
  4. E hoʻokomo i ka ʻike i koi ʻia;
  5. Ke koho ʻana i kahi hana e loaʻa ai ke kālā, e hōʻike "i kahi kāleka panakō";
  6. Ke kali nei no ka pane a ka MFI. Lawe pinepine kēia i 15 mau minuke. Inā maikaʻi ka hoʻoholo, pono ʻoe e hoʻokomo i kāu kikoʻī kāleka panakō i ka puka aniani kūikawā;
  7. I kekahi mau minuke hiki iā ʻoe ke nānā i kāu kāleka panakō a hele i ka ATM no ke kālā.

Ka papa inoa o nā MFO i makemake nui ʻia me ka hiki ke hōʻaiʻē i kahi hōʻaiʻe i kahi kāleka Sberbank:

  • ʻOiaʻiʻo;
  • KālāMan;
  • Platiza;
  • ʻO Vivus.

ʻAʻole hiki ke kapa ʻia kēia papa inoa ʻoi loa. Inā makemake ʻoe, hiki iā ʻoe ke ʻike i nā ʻoihana like ʻē aʻe ma ka Pūnaewele.

Nīnau 2. Pehea e waiho ai i kahi noi pūnaewele no kahi microloan ma Moscow?

ʻAʻole ʻokoʻa loa ke kaʻina hana no ka loaʻa ʻana o kahi microloan ma o ka Pūnaewele i ka hapa nui o nā MFO. Pono ʻoe e hoʻopihapiha i ka noi me ka hilinaʻi loa e like me ka hiki, e hoʻouna iā ia a kali no kahi pane.

Ke hana nei i kahi noi pūnaewele no kahi microloan ma o ka Pūnaewele

I ka hapa nui o nā ʻoihana, like like nā noi, akā i kekahi manawa aia kekahi mau peculiarities. ʻO ka mea nui e hoʻomanaʻo ai ʻaʻole ʻoe e hoʻāʻo e hoʻokomo i ka ʻike wahaheʻe.

ʻOiaʻiʻo, ʻoi aku ka maʻalahi o ka ʻole e hoʻopiha i kahi noi iā ʻoe iho, akā e hoʻopili Kūkākūkā ʻo MFI... Eia nō naʻe, i kēia hihia, pono ʻoe e hele i ka lālā o ka ʻoihana, ʻaʻole maʻalahi ia (ʻoi loa ma Moscow me kāna huakaʻi nui).

No ka loaʻa ʻana o kahi hōʻaiʻē ma ka pūnaewele, ʻaʻole pono ʻoe e hele ma kahi ʻē. Ua lawa ka loaʻa ʻana o kahi kamepiula a i ʻole nā ​​hāmeʻa ʻē aʻe me ka Pūnaewele.

Manaʻo ka poʻe he nui i ke ala kūpono loa e loaʻa kālā ai ma kahi microloan kāleka panakō... Hana ka hapa nui o nā MFI me nā kāleka o nā ʻōnaehana uku Kāleka a Visa... I kēia hihia, hāʻawi ʻia ke kālā i loko o kekahi mau minuke. ʻOi aku ka liʻiliʻi, hala kekahi mau hola mai ka manawa o ke kau inoa ʻana i ka ʻaelike a hiki i ka loaʻa ʻana o ke kālā.

E noʻonoʻo pono ia he mea liʻiliʻi ia, akā hiki iā ʻoe ke ʻike i nā ʻoihana e hui pū me nā kāleka Maestro... Akā i kēia hihia, e kali ka hōʻaiʻē 2-5 nā lā.

Kaulana ka loaʻa kālā ʻana ma ke kāleka panakō, akā ʻaʻole wale ke ala. Hiki iā ʻoe ke kālā kālā i kahi hōʻaiʻē:

  • hoʻoili i nā kikoʻī panakō o ka waihona o ka mea hōʻaiʻē;
  • ma o nā wallets uila;
  • i kahi kelepona paʻalima;
  • ma ke kauoha leta;
  • ma o nā ʻōnaehana uku Hoʻokaʻaʻike, Zolotaya Korona;
  • ma ke kālā ma o ka pākaukau kālā ma ka lālā MFO.

I hōʻalo i nā kuhihewa i ka hoʻopiha ʻana i kahi noi hōʻaiʻē ma ka Pūnaewele, pono e hoʻolohe i nā ʻōlelo aʻoaʻo aʻe:

  1. E ʻoluʻolu e hāʻawi i ka ʻike pono. Mai hoʻonui i ka nui o kāu loaʻa kālā. ʻAʻole paha e nānā ka ʻoihana i nā uku o ka mea hōʻaiʻē. Akā ʻo ka ʻike e pili ana i ka loaʻa awelika o kekahi mau ʻoihana ma kekahi māhele he wehe ʻike.
  2. E hōʻike i ka nui i makemake ʻia o ka hōʻaiʻē. Kūlohelohe, ʻaʻole hiki ke kiʻi ʻia ma mua o ka palena i kuhikuhi ʻia ma ka MFI. Akā, mai koi i ka nui o ka nui inā koi ʻia ka mea liʻiliʻi e hoʻoponopono ai i nā pilikia. He mea nui e nānā pono i kāu hiki ke uku.
  3. Inā aia he kahua "loan loan", mai waiho hakahaka. He koho kēia ʻike. Akā ke kuhikuhi ʻoe i kahi pahuhopu kūpono, hoʻonui nā manawa o kahi hoʻoholo maikaʻi.
  4. Pono e hōʻike i ke kūlana makua i nā huaʻōlelo maoli. Pono ʻoe e noʻonoʻo e pili ana ke loaʻa kālā, hoʻolako no nā lā nui a me nā hopena pule. Ma hope o kēlā, he ʻōlelo aʻoaʻo e hoʻohui i kekahi mau lā hou aʻe i ka manawa o nā hanana i manaʻo ʻole ʻia.
  5. He mea nui e noʻonoʻo i ka wahi o ke kau inoa a me kahi noho pinepine ʻole. ʻO ke kau inoa kahi helu i hōʻoia ʻia e kahi peʻa i ka passport.

Inā hoʻopaʻa inoa ʻia e like me mea kālepa pākahi a i ʻole Ltd. pono e hoʻopaʻa i nā kūlana o nā microloans a no lākou. ʻOi aku ka maikaʻi o lākou ma mua o nā mea maʻamau no kēlā me kēia.

Ma ka laulā, ʻaʻole paʻakikī e loaʻa kahi hōʻaiʻe ma Moscow ma ka pūnaewele. ʻO ka mea nui e hoʻokokoke i kēia pilikia. Mai poina he mea nui ʻaʻole wale e loaʻa kahi hōʻaiʻē, akā hiki nō hoʻi ke uku aku iā ia me ke kūlana kiʻekiʻe.

Nīnau 3. He aha ka mea e hana inā ʻaʻole ʻoe e uku i nā microloans āpau?

Nui nā hihia ke, ke uku ʻole ʻia kahi microloan i ka manawa, ua hoʻonui ka ʻaiʻē i nā manawa he nui. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻohe mea ʻinikua e kūʻē i nā hanana ke hiki ʻole ke hoʻihoʻi kālā i ka manawa.

Akā pono e hoʻomanaʻo i kekahi mau ʻano i mea e hōʻalo ai i nā pilikia:

  1. Hoʻolālā ʻia ka hoihoi i nā MFI i ka helu o kēlā me kēia lā. No laila, hiki ke hoʻolōʻihi i kekahi mau lā i kahi huina kūpono.
  2. E heluhelu pono ʻoe i ka ʻaelike. Pono pono e hoʻopaʻa a hoʻomanaʻo i nā helu e pili ana i nā hoʻopaʻi no nā uku lohi.
  3. Lawe i kahi hōʻaiʻē ma nā hihia koʻikoʻi a me ka nui i koi ʻia. E hoʻēmi kēia i ka nui o nā uku keu.
  4. E uku ʻia ka ʻaiʻē e like me ka hiki. Hoʻomaopopo hou ka hapa nui o nā MFI i ka hoihoi ke uku hou i kahi hōʻaiʻē i ka wanaʻao.
  5. Inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻihoʻi i kāu kālā i ka manawa kūpono, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kāhea ʻana i ka mea hōʻaiʻē a noi i kahi hoʻolōʻihi. ʻO ka pinepine, pono ʻoe e uku no kēlā lawelawe a uku paha i ka uku paneʻe. Akā ʻoi aku kēia ma mua o ka mālama ʻana i nā uku hou.
  6. Hāʻawi kekahi mau ʻoihana i ka uku ma ka hoʻoiho ʻana i nā hanana paʻakikī. I kēia hihia, ua kāpae ʻia ka accrual of interest, a ua hoʻokaʻawale ʻia ka nui o ka ʻaiʻē i nā ʻāpana he nui.

He mea nui e hoʻomaopopo inā i ka hōʻole piha ʻana e uku i ka hōʻaiʻē, he kuleana ko ka MFI e noi i ka hale hookolokolo a i ʻole i ka poʻe ʻohiʻohi... E hoʻonui loa kēia i kahi kūlana paʻakikī. Eia hou, e ulu pū ka nui o ka hōʻaiʻē i kēia mau hihia.

ʻO ka maʻamau, ʻōlelo ka ʻaelike e hāʻule nā ​​kumukūʻai kū kānāwai āpau ma nā poʻohiwi o ka mea i uhaʻi i kāna ʻōlelo. A i ka hōʻole ʻana e uku, kēia hōʻaiʻe.

Hoʻomanaʻo i ka manaʻo o MFI e kōkua i ka hoʻoponopono ʻana i nā pilikia, ʻaʻole e hoʻonui iā lākou. No laila, pono e hoʻohana kūpono ʻia nā lawelawe o ia ʻoihana.Ma laila wale nō lākou e pōmaikaʻi ai a hōʻeha ʻole i ke kūpaʻa kālā.

Nīnau 4. Ma hea e loaʻa ai iaʻu kahi microloan me ka uku paneʻe ʻole ma mua o ka uku?

I kēia mau lā, ua ʻike nui ʻia nā noi mai nā hui microfinance kiʻi ʻaiʻē me ka uku paneʻe ʻole... I kēia hihia, hoʻokuʻu ʻia ke kālā i kahi mea liʻiliʻi a no kahi manawa pōkole (ka mea i kapa ʻia ma mua o ka uku).

Hiki iā ʻoe ke loaʻa i kahi hōʻaiʻē pēlā i nā ʻano ʻelua:

  1. ma ka hoʻopili ʻana i ke keʻena ʻo MFI;
  2. ma ka hoʻopihapiha ʻana i kahi noi ma ka Pūnaewele.

ʻO ke ala ʻelua ʻoi aku ka maʻalahi. Koi ʻia ka manawa liʻiliʻi mai ka mea hōʻaiʻē e hiki mai ana. Eia hou, hiki iā ʻoe ke loaʻa kālā me ka waiho ʻole ʻana i kāu kamepiula, ʻo ka mea nui ka loaʻa ʻana o ka Pūnaewele.

No ka loaʻa ʻana o kahi hōʻaiʻē manuahi ʻole, pono ʻoe e hele ma waena o nā pae:

  1. Koho iā MFIke hāʻawi nei i kēlā lawelawe;
  2. E aʻo i nā ʻōlelo o ka hōʻaiʻē. Inā hoʻoholo ʻia e hoʻopuka i kahi hōʻaiʻē manuahi ʻole, pono ʻoe e hoʻopaʻa pono i nā hihia ʻaʻole e uku ʻia ka uku paneʻe. He mea nui nō hoʻi e hoʻomaopopo i nā mea hoʻoweliweli ke hōʻino ʻia kēia mau ʻano. ʻO ka hapanui, i kēia hihia, e hoʻopiʻi ʻia ka uku paneʻe i ka uku hoʻonui. E hoʻomanaʻo hoʻi ia ʻo nā microloans ma 0% pinepine ka neʻe kalepa maʻamau. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, e hoʻopuka ʻia ka hōʻaiʻē malalo o ka uku o na komisina hou.
  3. Hoʻopiha i kahi noi. ʻO ka maʻamau, ke noi nei no kahi hōʻaiʻē manuahi ʻole, kau ʻia nā koi kiʻekiʻe i nā mea hōʻaiʻē. Pili kēia makahiki, loaʻa kahi hana, aʻo... Hoʻohui, koi mau ia kau inoa paʻa i ka māhele o ka hōʻaiʻē.
  4. Kali no ka ʻae ʻia. ʻO ka hapanui, hoʻopuka nā MFI i nā hōʻaiʻē i nā mea āpau, no ka mea ʻaʻole lākou e nānā i kā lākou mōʻaukala hōʻaiʻē. Aia kekahi mau panakō ʻaʻole e nānā i ka mōʻaukala hōʻaiʻē o nā mea kūʻai aku.
  5. Loaʻa kālā. ʻO ke ala kūpono loa e loaʻa ai ke kālā e koho kāleka panakō a i ʻole kālā uila... Akā pili ia i nā makemake o ka mea hōʻaiʻē.

Hoʻihoʻi ia e hoʻihoʻi i ke kālā i ka manawa kūpono i mea e hōʻalo ai i nā uku ukupanee. Ma ke ala, ʻoi aku ka maikaʻi o ka wehewehe ʻana i ke ʻano o ka uku hōʻaiʻē ma mua. ʻO ka maʻamau, hāʻawi ʻo MFI i kekahi mau koho e koho ai.

Mai kali a hiki i ka lā hope o ke oʻo. He mea hoʻohoka loa ia inā i ka manawa hope loa e huli ia ʻaʻole hiki ke uku i kahi ala kūpono no ka mea hōʻaiʻē.

Hana nui kahi hui microfinance i ko mākou ʻāina. Eia naʻe, ʻaʻole hoʻopuka nā kānaka āpau i nā hōʻaiʻē me ka uku paneʻe ʻole.

Ma lalo iho kahi papa inoa o nā MFI kaulana loa e hāʻawi nei i nā hōʻaiʻē manuahi ʻole.

EZAEM hāʻawi i kahi microloan i nā kamaʻāina ʻelemakule 20-65 makahiki. Hiki ke loaʻa ka hōʻaiʻē i ka pae mai 2 ma mua 20 tausani rubles... Hiki i nā mea hōʻaiʻē hou ke loaʻa i kahi hōʻaiʻē manuahi ʻole. I kēia hihia, ʻo ka nui o ka hōʻaiʻē hōʻaiʻē 10 000 ʻōpala... Ke noi hou nei, hoʻopuka ʻia nā hōʻaiʻē ma lalo 2% i ka lā. Pono ʻoe e uku i ka ʻaiʻē i loko 14-30 nā lā... Nui a hewahewa nā ala e loaʻa ai ke kālā a hoʻihoʻi i ka hōʻaiʻē: e hoʻohana ana i kahi kāleka panakō, waihona a i ʻole ʻeke Qiwi. Pehea e lawe ai i kahi hōʻaiʻe ma kahi pēke Qiwi me ka hōʻole ʻole ʻana ma ka pūnaewele, ua kamaʻilio kikoʻī mākou i ka helu i hala.

Viva Dala hāʻawi iā ia e loaʻa i kahi hōʻaiʻē manuahi ʻole e pili ana i ka hoʻopaʻa inoa ʻana i nā wahi i loaʻa nā keʻena i ka ʻoihana. Aia ka makahiki o ka mea hōʻaiʻē ma waena 21 ma mua 70 makahiki. Hiki iā ʻoe ke loaʻa kahi hōʻaiʻē i ka nui 1 000-40 000 ʻōpala, hoʻihoʻi ia aʻe 7 lā... Hiki iā ʻoe ke kiʻi i kahi hōʻaiʻē i ʻae ʻia ma ke keʻena ʻo MFI a i ʻole kāleka panakō. Hoʻonohonoho ʻia ka manawa uku (ka nui a me ka lā uku).

Hiki iā ʻoe ke kiʻi i kahi hōʻaiʻē manuahi ʻole wale nō ma MFO, akā i nā panakō hoʻi. Hāʻawi ka hapa nui o lākou hoʻonohonoho kāleka hōʻaiʻē me ke wā aloha, i ka manawa ʻaʻole i kau ʻia ka uku paneʻe.

Kāleka hōʻaiʻē ʻoi aku ka maʻalahi ma mua o nā microloans. Hiki iā lākou ke huki i mua, me ke kali ʻole i kahi hanana paʻakikī e ala aʻe, a hoʻohana ʻia e like me ka mea e pono ai.

Ke hāʻawi nei i kahi kāleka me kahi wā aloha, pono ʻoe e hōʻike loaʻa o nā kōmike - no ka hoʻopuka a me ka hou, a me ka haʻalele a me ka waiho ʻana o ke kālā.

ʻO nā panakō kaulana e hoʻopuka nei i nā kāleka hōʻaiʻē me kahi wā aloha:

  • Panakō kauwela. Hoʻokomo ʻia ke kāleka komisina hoʻopuka i ka nui o 300 a 500 rubles (kaukaʻi ʻia i ke ʻano o ke kāleka). ʻO ka palena palena hōʻaiʻē ʻoi loa 15 000 ʻōpala... E noʻonoʻo ʻia inā ʻaʻole e hoʻihoʻi ʻia ke kālā i loko o nā ʻōlelo i kuhikuhi ʻia i loko o ka ʻaelike. maikaʻi... Hiki ke hoʻoulu i ka lawelawe hoʻolaha ʻana i ka SMS ma ke hoʻohana ʻana i ke kāleka. Ke waiho nei i kahi noi, ʻaʻole koi ʻia e hōʻoia i ka nui o ka loaʻa kālā Ua lawa ia e kū ai i nā pae makahiki i hoʻokumu ʻia: no nā wahine mai 18 ma mua 70 makahiki, no nā kāne - mai 21 ma mua 65.
  • ʻO Vanguard - CashBack. ʻO ka manawa aloha no ke kāleka 50 nā lā... Inā i kēia manawa ʻaʻole uku ʻia ka hōʻaiʻē, e hōʻiliʻili ʻia ka uku paneʻe ma ka uku o 21 ma mua 30% no ka makahiki. Uku lawelawe ʻo 1 100 rubles. Kau ʻia komisina hoʻoiho kālā 3-8%. Hiki ke hoʻopuka i ke kāleka e nā kamaʻāina mai 19 ma mua 58 makahiki.
  • Panakō Alfa. Eia kekahi o nā wā aloha lōʻihi - 100 nā lā... Hoʻopuka ʻia ke kāleka me ka uku ʻole, akā uku ka lawelawe 1,290 rubles i kēlā me kēia makahiki. Loaʻa ka helu mai 26,99 ma mua 39,99 %. Hiki ke kiʻi i ke kāleka e nā kamaʻāina o ka Russian Federation i huli 21 makahiki. Hāʻawi i ka hōʻike kālā loaʻa iā ʻoe e loaʻa i kahi palena hōʻaiʻē ʻoi aku.

E koho i kahi koho o ka hōʻaiʻē manuahi ʻole e makemake ai, i kēlā me kēia hihia i ka mea hōʻaiʻē wale nō. Hoʻomaopopo ka mea nui i ka hoʻokō ʻana o nā kuleana hōʻaiʻē i manaʻo ʻia.

Nīnau 5. He mea maikaʻi anei ke lawe i nā microloans ma o ka ʻōnaehana Hoʻokaʻaʻike?

No kēlā mau mea noi ʻaʻohe kāleka panakō a ʻaʻohe kūpono no ke kākau inoa ʻana i kahi hōʻaiʻē, ua hāʻawi ʻia ka MFI hiki ke loaʻa kālā ma lalo o kahi ʻaelike ma o ka pūnaewele uku.

I kēia hihia, e like nā kūlana hōʻaiʻē me ka hōʻaiʻē kālā ʻana i kahi kāleka panakō. ʻO ka ʻokoʻa wale nō ka loaʻa kālā. Ke hoʻouna ʻia ka hoʻolilo, ʻo ka mea hōʻaiʻe i loko sms e hele mai ana pāʻālua kāohi... Me ia a me kahi passport, pono ʻoe e hele i kahi kiko ʻoihana lawelawe kokoke.

Nīnau 6. Pehea e loaʻa ai kahi microloan ma ke kālā Yandex?

ʻAʻole hoʻolaha ka hapanui o nā MFI nui i nā hōʻaiʻē hōʻaiʻē i ka ʻeke Kālā Yandex... ʻAʻole nui nā ʻoihana e hāʻawi i kēlā ʻano lawelawe. Inā hōʻole ʻia lākou i kahi hōʻaiʻē, a pono kēia kālā uila, pono ʻoe e nānā no nā koho ʻē aʻe no ka loaʻa kālā.

Nui a hewahewa nā ala maʻamau:

  1. Nā Kūʻai Kūʻai ʻae iā ʻoe e hoʻololi i ke kālā o kahi ʻōnaehana uku i kahi ʻē aʻe. ʻO ia, hiki iā ʻoe ke noi no kahi microloan i nā kālā uila ʻē aʻe a hoʻololi iā ia no Yandex. I kēia hihia, pono e noʻonoʻo i ka nui o ke komisina;
  2. Nā hōʻaiʻe mai kēlā me kēia. Hiki ke loaʻa kēia koho ma nā kolamu kālā he nui. Pono ʻoe e mālama i nā hōʻaiʻē e like me ke akahele i ka hiki. Ua pālahalaha nui ʻia ma aneʻi hoʻopunipuni... Heʻoiaʻiʻo maoli kēia o ka prepayment no ka noʻonoʻo ʻana i ka noi. Ua kākau mākou e pili ana i ka hoʻonohonoho pono ʻana i kahi hōʻaiʻē mai kahi kanaka pilikino e kūʻē i kahi loaʻa ma ka ʻatikala hope loa.
  3. ʻO ka hoʻopuka ʻia ʻana o kahi kāleka e pili ana i kahi moʻokāki Yandex Money. Ke wehe ka ʻeke, hiki iā ʻoe ke kauoha kāleka hōʻaiʻē... Ma hope o ka hana ʻana, hoʻouna ʻia i ka hale leka i ka helu wahi o ka mea lawe waihona. He waihona hoʻokahi kā kēlā kāleka me ka waihona kālā Yandex. A hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā ia e like me kahi kāleka panakō maʻamau, me ka hāʻawi ʻana i kahi microloan nona.

ʻO ke ʻano hana hope loa ka mea palekana loa. Heʻuʻuku ka hiki o ka hoʻopunipuni ma aneʻi. ʻOiai, he ʻoiaʻiʻo kēia ke hoʻohana ʻia nā lawelawe o nā MFI i hōʻoiaʻiʻo ʻia.

No laila, hiki i nā microloans ma o ka Pūnaewele ke lilo i mea e ola ai i kahi pilikia. ʻO ka mea nui e hoʻohana na lākou i ke akamai, e lawe wale i nā hihia koʻikoʻi ka palena iki loa... He uku hoʻi ia e uku iā lākou i ka wā hiki.

Paipai mākou iā ʻoe e nānā i kahi wikiō e pili ana i nā microloans - ka mea e pono ai ʻoe e ʻike ma mua o ka lawe ʻana iā lākou:

Ua hoʻonohonoho paha ʻoe i nā microloans ma ka pūnaewele a he aha nā pilikia āu i kū ai? [/ Sj_question]

Makemake mākou i ka poʻe heluhelu o kā mākou Manaʻo no ke ola magazine i kūleʻa i kā lākou waiwai kālā. ʻO nā kūlana koʻikoʻi noʻu ke hoʻopuka wikiwiki i nā microloans.

E mahalo nui mākou inā ʻoe e kaʻana like i kou mau manaʻo, ʻike a me nā ʻōlelo e pili ana i ke kumuhana o ka paʻi ʻana i nā manaʻo ma lalo nei.

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: NWSI Microloan Program (Mei 2024).

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka

rancholaorquidea-com