Popular Hawaiian

Luna HoʻOponopono Ka Choice - 2024

Pehea e ulu wikiwiki ai i ka lauoho ma ka home

Pin
Send
Share
Send

Makemake nā kaikamahine i ka ʻike e pili ana i ka ulu koke ʻana o ka lauoho i ka home. ʻAʻole ia he mea kupanaha, no ka mea, ʻo ka lauoho loloa aia i ke kiʻekiʻe o ke ʻano, ke hoʻonani ia i ka wahine a hoʻonaninani. ʻAʻole paʻakikī ka loaʻa ʻana o kahi poʻo lōʻihi o ka lauoho inā ʻoe e hāhai i nā ʻōlelo aʻoaʻo a hāhai i nā lula aʻu i ʻōnaehana ai i ka ʻatikala.

Inā moeʻuhane ʻoe i kahi lauoho lauoho hoʻonaninani no ka lauoho lōʻihi, ʻo ka mea mua, e hoʻolohe i ka hui pū ʻana o nā mea e hoʻopili ana i kā lākou ulu.

ʻAʻole hiki ke ulu koke i ka lauoho i lalo i ka pule hoʻokahi. ʻO ka hoʻonui pinepine ʻana o ka lōʻihi ma ka mahina ʻaʻole i ʻoi aku i kekahi mau kenimika. Loaʻa kēia i nā ʻano genetical o ke kino o ke kanaka.

Paipai wau iā ʻoe e kaukaʻi ʻole i ka ulu ʻana, akā i ka hoʻoikaika ʻana i ka paʻa a me ka ikaika. ʻO ka hopena, e hoʻonui ka lōʻihi o ka lauoho ma ka liʻiliʻi 20 kenimika i hoʻokahi makahiki, a he hopena maikaʻi kēia. Pehea e hiki ai ke hoʻokō i kēia?

  1. Hoʻokiʻoki mau... E kipa aku i kahi mea lauoho e hoʻopau i nā wēlau māhele.
  2. Hoʻomaloʻo pololei... Hoʻohana kēlā me kēia kaikamahine i kahi lauoho lauoho, no ka mea hiki ʻole ke hana i kahi hoʻolālā nani me ka ʻole o ia. Inā ʻoe e hoʻoikaika e ulu i kou lauoho, pono ʻoe e hoʻopoina e pili ana i ka hoʻolālā ʻana me kahi lauoho lauoho no kekahi manawa. ʻO ka ʻoiaʻiʻo ʻo ka hoʻohana ʻana o kēia hāmeʻa e lohi i ka ulu ʻana.
  3. Wai inu... ʻAʻole hiki i ka lauoho ke hana me ka ʻole o ka wai. No ka ulu wikiwiki, hoʻopau i ʻelua liters o ka wai i kēlā me kēia lā.
  4. Wikamina B... ʻO ka maikaʻi ʻole o ka Vitamin B no ka ulu ʻana o ka lauoho. E hoʻolako iā lākou i nā mea pono, e ola a ikaika ai, e hoʻopili pono i kēia huaora i ka papaʻai. ʻAʻole ia e ʻeha ke kūʻai aku i ka wikamina B i nā ampoules a hoʻohana pū ʻia me ka shampoo ʻoiai e holoi ana i kou lauoho.
  5. ʻAiʻai kūpono... He palaka hale kūlohelohe ka Protein no ka ulu ʻana o ka lauoho. E ʻike pono i kāu papaʻai i nā meaʻai protein.
  6. Pākuʻi poʻo... Hana me kaʻaila mahana. E hoʻomaha kēia i ka ʻili e like me ka hiki a hoʻonui i ke kahe o ke koko, kahi e hopena ai i ka ulu.
  7. Waihoʻoluʻu... Hoʻolohi ka pena i ka ulu ʻana o ka lauoho. E holoi i ke kala e kōkua ai i ka hoʻomaha a hoʻopiha i ka lauoho.

E like me kāu e ʻike ai, ʻenehana ke ʻenehana o ka ulu lauoho wikiwiki. Ma hope o ka pau ʻana o nā kaʻina hana i luna, moisturize a hānai i kou lauoho. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole e hāʻawi kēia ʻano i nā hopena koke, akā i hoʻokahi makahiki hiki iā ʻoe ke loaʻa palekana i ka lōʻihi i makemake ʻia.

Pehea e hoʻoikaika ai i ka lauoho i ka home

ʻO ke kaumaha, ʻaʻole hiki i kēlā me kēia wahine wahine ke kaena i ka lauoho nani e ke ʻano. Hoʻonāukiuki ʻia ke kūlana e nā mea ʻenehana. Hoʻopili kēia i nā hemahema o ka huaora, ke koʻikoʻi, nā lāʻau, a me ka hoʻolālā ʻana i kēlā me kēia lā. ʻO ka hopena, nāwaliwali ka lauoho a hoʻomaka e hāʻule i waho.

ʻAʻole pono e nānā ʻole ʻia kēia pilikia. Koi koke ʻia e lawe i kahi o nā ana i kau ʻia i ka hoʻihoʻi ʻana a me ka hoʻoikaika ʻana i ka lauoho. ʻAʻole pono ʻoe e kipa i nā salons pipiʻi no kēia. Hiki i nāʻaila, nā mea kanu a me ka pālolo ke kōkua i ka hoʻoikaika ʻana i kou lauoho.

Hoʻoikaika i ka lauoho me nā lāhui

ʻAilā... E hānai, hoʻomaikaʻi i ka ulu a me ka hāʻawi o ke koko o ka ʻili. Hiki ke hana ʻia nā pale maka lauoho me ka hoʻohana ʻana i ka aila kumu wale a i ʻole me ka hoʻohui o nā aila pono.

  • ʻAilā Burr. ʻO kahi huahana pale pale lauoho maikaʻi e hoʻonāukiuki hou i nā follicle o ka lauoho. E hana i kahi pale maka, e hui i ʻekolu punetēpu o ka wai lemona, ka meli a me ka aila, e hoʻomehana iki i ka hopena i loaʻa, a laila hoʻohui i kahi mau yolks ʻelua. Ma hope o ka noi, kau i ka pāpale a kali i hoʻokahi hola.
  • ʻAilā Castor. Hoʻoikaika a hoʻonui i ka helu ulu. Kōkua e pakele i ka dandruff a hoʻomaha i ka ʻili ʻili. Hoʻohui i ka aila me ka wai lemona i nā kaulike like a ʻānai mālie i nā aʻa ma mua o ka hiamoe. E holoi maikaʻi i kou lauoho i ke kakahiaka.
  • ʻAila buckthorn kai. Haʻalele i ka lauoho manoanoa, kūpaʻa a me ka ʻōlinolino. He hopena hoʻōla kāna, kūpono i ka lauoho kala a me ka thermally. No ka hoʻomākaukau ʻana i kahi emulsion, kāwili i nā huina like o ke kai buckthorn, castor a me nā ʻaila burdock a hamo i loko o kou poʻo. E mālama i ka huahana ma lalo o ka pāpale no ka hapalua hola.

Nā decoctions lau nahele... ʻO kēia mau ʻano lāʻau kūlohelohe maikaʻi loa no ka holoi ʻana a me ka lomilomi ʻana. Pono ke kuke ʻana i nā mea kanu i hiki ke loaʻa i ka pā a i kūʻai ʻia ma ka hale kūʻai lāʻau. Hoʻomākaukau ʻia nā decoctions i kahi ala haʻahaʻa a e like me kahi papa maʻalahi. E ninini i kahi kīʻaha o ka wai e hoʻolapalapa ana ma luna o kekahi mau punetēpō o kahi mea kanu maloʻo a waiho no ka hapalua hola. Hoʻopili i ka ʻākena a hoʻohana e like me ke kuhikuhi.

  • Netf decoction. Hoʻoikaika, hoʻolalelale i ka ulu ʻana, pale i nā wēlau māhele a hoʻomālamalama iā lākou.
  • Decoction Chamomile. Mahalo i kēia elixir hoʻōla, e palupalu ka lauoho, e laumania i kona lōʻihi holoʻokoʻa a loaʻa i kahi lilina kūlohelohe.
  • Burdock decoction. ʻO kahi mea kaua nui i ke kaua ʻana i nā maʻi o ka ʻili. Hoʻoulu i ka ulu a hoʻoikaika i nā aʻa.
  • Hop decoction. Hoʻoikaika i ka lauoho a kōkua i ka hoʻōla i ka ʻili.

Pālolo... Hoʻolālā nā Trichologists i kahi nui o nā hoʻoponopono kūlohelohe e hoʻoikaika i ka lauoho. ʻO Clay, me ka nānā ʻole i ke kala, kū i waho o kēia lehulehu no ka hoʻonui ʻana i ka pono.

  • Pālolo polū. Kūpono no ka hoʻomaʻemaʻe lauoho. Hoʻopiha i ka lauoho me ka oxygen a kōkua i ka hoʻihoʻi i ke ʻano. Ka meaʻai: hoʻoheheʻe i ka pālolo me ka wai i loaʻa kahi gruel homogeneous, i loko e hoʻohui i 2 yolks. E noi i ka hopena hopena i nā ʻāpana, kau i ka pāpale a kali i ka hapakolu o ka hola.
  • Pālolo ʻulaʻula. Hoʻonui i ke kahe o ke koko. E hoʻomākaukau i ka pale maka i loko o kahi pola liʻiliʻi, e kāwili i ʻelua punetēpō o ka pālolo, ʻekolu mau kulu o ka aila pono ylang-ylang a me ka nui like o ka aila rosemary. E ʻānai i loko o ke poʻo a paʻa ma lalo o ka pāpale no ka hapalua hola.
  • Pālolo hina. Lau lau nāwaliwali ke nānā aku me ka ʻālohilohi a me ka ʻōlinolino. Hoʻomaʻomaʻu i ʻehā punetēpō o ka pālolo me ka decoction lāʻau i hiki ai ke loaʻa kahi ʻano e like me ka kirimona ʻawaʻawa i ka nui. E noi i ka pale maka i nā aʻa o ka lauoho a hāʻawi i ka lōʻihi holoʻokoʻa. E holoi holoi ma hope o ka hapakolu o ka hola.
  • Pālolo keʻokeʻo. Kāohi i ka lauoho lauoho a hoʻonui i ka ikaika o ka lauoho palupalu. Hoʻopili i nā punetēpō ʻelua o ka pālolo me ka wai mineral a hoʻopili i ke poʻo. Paipai ʻia e holoi ma hope o 20 mau minuke.

Kulou... Hoʻonohonoho hou a me ka hoʻoikaika ʻana i ka ʻākena. Hoʻomaʻamaʻa: hamo i ka wai onion i loko o ke poʻo a holoi ma hope o ka hapalua hola. Hoʻomaʻa me ka ʻaka onion: hoʻolapalapa i ka ihi no ka hapakolu o ka hola, anuanu a kānana, a hoʻohana i ka wai e holoi i ka lauoho.

Paakai... Hoʻonui i ke kūlana o ka ʻili a kōkua i ka hemo ʻana o ka dandruff. No ka hoʻoikaika ʻana i ka lauoho, koi ʻia e ʻānai i ka pōhaku a i ʻole ka paʻakai kai i loko o ke poʻo. E hoʻomaikaʻi i ka hopena, hui me ka aila pono.

Massage... Hiki i nā neʻe lomilomi maikaʻi ke hoʻomaikaʻi i ke kahe o ke koko i nā follicle, ke kani a hoʻoikaika i ka lauoho. Massage ʻelua mau manawa i ka lā e hoʻohana ana i ka waihona. ʻAʻole pāpā ka papa hana i ka hoʻohana o nā aila a me nā decoctions.

Nā wikamina e hoʻoikaika i ka lauoho a me nā kui

ʻO nā kui kuʻi nani a me nā lauoho i kāhiko maikaʻi ʻia i ka moemoeā o kēlā wahine kēia wahine. ʻO ka nani maoli o ka lauoho a me nā pā kui he mea nui ʻole ia. No ka loaʻa ʻana o nā kui lōʻihi, hoʻohana nā kaikamahine i ka gel a i ʻole acrylic, a hoʻokō ʻia ka maʻalahi o ka lauoho me nā huahana keratin.

Hiki iā ʻoe ke loaʻa ka hopena like ma kekahi ʻano ʻē aʻe - me ke kōkua o nā wikamina.

  1. MA 1... Hoʻonui i ka hana o keratin, ʻo ia ka hale o nā papa o waho. Loaʻa ka nui o ka wikamina i ka waiū, fuʻa ʻeleʻele, ka mint, nā hua līlū, nā puʻu a me ka milo.
  2. MA 2... Hānai i nā ʻōpuʻu a kōkua i ka normalize i ka hana o ka gland thyroid. ʻO ke kumu o kēia wikamina he buckwheat, pāhiri, peanuts, cabbage, ʻōmato a me ka oatmeal.
  3. MA 3... Hoʻonui i ka holo o ke koko, hānai i nā lauoho lauoho a oxygenates i ka lauoho. Aia kekahi mau meaʻai i waiwai i kēia mea. Kūʻai ʻia i loko o nā hale kūʻai lāʻau e like me nā papa a i ʻole nā ​​ampoules.
  4. MA 5... Pono no ka metabolism pono. Hoʻopilikia i nā hopena maikaʻi ʻole o nā toxins i ke kino. Aia i loko o ka pipi, iʻa kai, nā nati, ka palaoa a me nā lau.
  5. MA KA 6... Hoʻonui i ka lipid metabolism a hoʻonui i ka hana o nā amino acid. Loaʻa i loko o nā mea kanu ʻōmaʻomaʻo, ʻuala, ka palaoa, maiʻa a me nā pi.
  6. MA KA 7... He kuleana no ka ikaika a me ka nani o ka lauoho a me nā kui. Komo i ka hana a me ka hoʻololi ʻana o collagen, kahi e kōkua ai e ulu koke i ka lauoho. No ka wikamina, ʻai i nā kāloti, moa, salemona, ham, hua moa, a me ka tī.
  7. MA KA 8... Kāohi i ka lauoho lauoho a me ke ʻōhule. Hoʻoikaika i ka pā kui. ʻIke kūlohelohe i nā pī, nā lihi, nā melemona, nā peach a me nā ʻalani.
  8. B9 a me B12... Paipai i ka ulu a hoʻoikaika i nā kui a me ka lauoho. Loaʻa lākou i ka nui o ka nui i ka mint, ʻalani, lau birch, currants ʻeleʻele, linden a me nā raspberry.
  9. Wikamina A... Komo i ke kaʻina o ke kau ʻana i nā aʻa kui a me ka hoʻokumu ʻia ʻana o nā pā kui. Hoʻoikaika i ka lauoho lauoho, mālama i ka ʻōlinolino maoli a me ka nui o ka lauoho. Loaʻa i loko o ka pepa ʻulaʻula, pūhaka ala, ka buckthorn kai, ka ate, ka bata, viburnum a me ka pi.
  10. ʻO Wikamina E... Hoʻoiho i ka hana ʻelemakule. E hoʻolōʻihi i ka wā ʻōpio, e hoʻopau mau i ka puaʻa, ka lehu mauna, nā ʻalemona, nā huahana waiū a me nā walnuts.
  11. Wikamina D... Hoʻonui i ka lawe ʻana o ka calcium, ʻo ia ke kuleana no ka ikaika o nā lauoho follicle a me nā kui. Aia i loko o nā hua, nā lau, nā sardine, ka pāhiri, ʻupena, nā huahana waiū.
  12. ʻO Wikamina C... Hoʻoikaika i ka ulu ʻana o ka epithelium. Aia i loko o nā pepa ʻulaʻula, ʻalani, lemona, nā kurika ʻeleʻele.

Hoʻopilikia ka hemahema o kēia mau wikamina i ka helehelena o ke kanaka. Hoʻomaka ka lauoho e wāwahi a nalowale i kona ʻōlinolino maoli. Haki nā kui, exfoliate a lilo i uhi me nā kiko keʻokeʻo. ʻO ka meaʻai kūpono kūpono a me nā huakini vitamina kūikawā e kōkua i ka pale ʻana i kēia mau pilikia.

I nā hale kūʻai lāʻau, kūʻai ʻia ka nui o nā complexes vitamina e kākoʻo i ka nani o ka lauoho a me nā kui. ʻO nā hoʻomākaukau "Perfectil", "Revalid" a me "Alphabet of Cosmetics" kūpono i ka nānā nui. ʻAʻole pono e nānā ʻia nā mea hoʻohui biologically o ka hana ʻEulopa, e like me Pantovigar a me Vitrum Beauty.

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: Papakū Papahulihonua Kuulei Kanahele (Iulai 2024).

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka

rancholaorquidea-com