Popular Hawaiian

Luna HoʻOponopono Ka Choice - 2024

Makemake wau i kaʻu ʻoihana ponoʻī - ma hea e hoʻomaka ai inā ʻaʻohe kālā nui e hoʻomaka ai?

Pin
Send
Share
Send

Aloha, he 26 koʻu mau makahiki. Hana wau no kahi hui liʻiliʻi, akā ʻaʻole lākou e uku nui i ke kālā. Makemake au e wehe i kaʻu ʻoihana ponoʻī - ma hea e hoʻomaka ai inā ʻaʻohe kālā nui e hoʻomaka ai? A e haʻi mai iaʻu inā he waiwai ke hoʻomaka ʻana i kāu ʻoihana ponoʻī a i ʻole ke ʻimi wale nei i kahi hana uku kiʻekiʻe. Ma ka laulā, kānalua wau. Mahalo. Alexander, Irkutsk.

Ma ke ala, ua ʻike anei ʻoe i ke kālā e pono ai? E hoʻomaka i ke kālā ma ka ʻokoʻa o nā helu hoʻololi ma aneʻi!

Aloha, e Alexander! He kuhihewa ka manaʻoʻiʻo no kahi ʻoihana kūleʻa pono kālā nui... Eia kekahi, ʻaʻole maʻalahi hewa ʻole, akā ʻoi loa hoʻi weliweli... Ua hana ʻo Bill Gates i kona aupuni mōʻī i ka makahiki 11, ʻaʻole wale me ka ʻole o hoʻokahi kenetene o kāna ʻeke, akā ma lalo o ke kaomi mau a kona mau mākua a me kāna mau kumu.

Ua hoʻomaka ʻo Robert Kiyosaki i kāna ʻoihana ma ka wehe ʻana i kahi hale waihona puke i ka hale kaʻa, a ua hāʻawi ʻo ia i nā keiki ʻē aʻe e heluhelu i nā kōmike no ke kālā. A laila ʻo Robert ʻōpio ʻeiwa mau makahiki wale nō


Ma ke ala, aʻoaʻo mākou iā ʻoe e nānā i ke wikiō e pili ana iā Robert Kiyosaki a me kāna moʻomeheu.


ʻAʻole mākou e noʻonoʻo i nā pilikia o ka hoʻomaka ʻana i kāu ʻoihana ponoʻī a hoʻomaka koke mākou e noʻonoʻo i nā ala pehea e lilo ai i mea kālepa, ka hoʻolilo ʻana i kahi kālā, a i ʻole hoʻolimalima iki.

Ma ka liʻiliʻi o ke kālā, manaʻo mākou i ke kālā i hiki iā ʻoe ke lilo halihali lehulehu a i ʻole no ka ʻaina awakea ma kahi cafe. ʻO ia, kahi nui kūpono ʻole i ka maka o kahi ʻoihana maoli, a e lilo koke ʻoe.

No laila ma hea ʻoe e hoʻomaka ai e hoʻopukapuka i kāu ʻoihana?

ʻO ka mea mua, mai ke ala o kou mau manaʻo a mai kahi makemake nui, e hoʻomaka i kāu ʻoihana ponoʻī. He aha kā mākou e manaʻo ai ma ke ʻano o ka noʻonoʻo? A i ʻole ma lalo o ke ala o ka noʻonoʻo. I ka manawa e makemake ai ʻoe e lilo i mea kālepa, pono ʻoe e hoʻoikaika iā ʻoe iho e hōʻole i nā kānalua ʻaʻole e holo ka ʻoihana, ʻaʻole ʻoe e kūleʻa, a paʻakikī loa kēia. E holo pono nā mea āpau iā ʻoe. E holo pono nō ia. A ʻo ka paʻakikī nui loa, i kāu hihia, pololei ia ke hoʻāʻo nei e hana i ka hana mua.

Mai makaʻu i kekahi mea! I ka hopena, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻāʻo a me ka minamina ma mua o ka hoʻāʻo ʻana a mihi hoʻi no ke koena o kou ola, e hōʻino nei iā ʻoe iho no ka nalo ʻana o kēia manawa. Ke hiki iā ʻoe ke hoʻoikaika iā ʻoe iho e hilinaʻi i kou ikaika iho, a laila hiki i ka manawa e hoʻomaka ai e hana.

Inā he kānalua paha kāu e pili ana i kēia, a laila e hoʻomanaʻo - hiki i kekahi kanaka i kekahi mea. E loaʻa kahi ʻiʻini. A ma ka laulā, inā ʻaʻole makemake kekahi e hana i kekahi mea, a laila e ʻike ʻo ia i hoʻokahi miliona mau kumu e hana ʻole ai. A inā makemake ʻo ia, ʻoiai ke kaua nukelea ʻaʻole ia e ālai iā ia.

No laila, mākaukau ʻoe, akā ʻaʻole ʻoe i ʻike pono i ka ʻoihana e pono ai... Hiki ke hoʻoholo maʻalahi ʻia kēia pilikia. E hana i kahi noiʻi kūʻai iki ʻana a ʻike i nā huahana a me nā lawelawe e makemake ai ka poʻe e kūʻai. A laila e noʻonoʻo i kahi o kēia e hiki ai iā ʻoe ke ʻōlelo. Kūkākūkā mākou iā ʻoe e heluhelu i ka ʻatikala "ʻOihana me Kina - pehea a me kahi e hoʻomaka ai".

ʻO ka maʻamau i kēia manawa, loaʻa ka hapa nui o nā newbies kūmau... ʻAʻole ʻoe e ʻae iā ʻoe e hele i kahi mokuʻāina. E noʻonoʻo a noʻonoʻo i ka mea hiki iā ʻoe ke hana.

ʻOi aku ka maikaʻi inā loaʻa iā ʻoe kekahi mau mākau, kekahi ʻano leʻaleʻa. O kahi laʻana: ua makemake ʻoe i ke kaha kiʻi ʻana mai kou wā kamaliʻi. Hiki iā ʻoe ke hoʻolilo i kāu tālena i kālā, egpena a pena ʻana i nā kīʻaha, ʻoki papa a hana ʻana paha i nā mea hoʻomanaʻo. E hana ai i kēia, pono wale ʻoe i nā pena a me nā kāhili.

A i ʻole kekahi laʻana... Inā ʻike ʻoe pehea e lawelawe ai i nā mea hana kamana, a laila hiki iā ʻoe ke hana, no ka laʻana, nā mea lawaiʻa a i ʻole nā ​​mea kaua. Hiki i ka nui o nā pono lawaiʻa ke hana ʻia e ka lima. A e uku kūpono loa kēia huahana. Paipai mākou iā ʻoe e heluhelu i kahi ʻatikala e pili ana i ka hale kaʻa.


E nānā pū i nā manaʻo ʻoihana kaʻa kaʻa.


Ma ka laulā, inā ʻoe e noʻonoʻo e pili ana pehea e hoʻomaka ai i kāu ʻoihana ponoʻī me ka ʻole o ke kapitala hoʻomaka, a laila i ke kaʻina hiki iā ʻoe ke loaʻa he mau kaukani hana hoihoi. Kākau iā lākou i lalo i ka pepa. A laila kālailai a koho. ʻAʻole paha ʻoe e pono i kahi manawa nui e koho ai i kahi ʻoihana e like me kou makemake. I ka hopena, e noʻonoʻo me kāu mea ponoʻī, a i ʻole lawe i kahi manaʻo ʻoihana e kū nei a hoʻolauna i kāu hana hou i loko, hana, no laila e ʻōlelo, kāu hoʻomaka.

Paipai pū mākou e nānā i kahi wikiō e pili ana i nā manaʻo ʻoihana:

Ma hope o nā mea āpau, ʻaʻole ka waiwai ka nui o ke kālā i kahi waihona panakō, akā ʻo kou ʻano i kēia kālā. Inā makemake ʻoe e loaʻa ke kūʻokoʻa piha a hoʻolilo i kou manawa i ka mea āu e makemake ai, a laila pono ʻoe e noʻonoʻo a hana i kahi ala i kekahi mau makahiki ma hope o kāu ʻoihana e hoʻomaka ai e loaʻa kālā iā ʻoe, hiki iā ʻoe ke hoʻomaha me ka maluhia o ka noʻonoʻo, e hoʻokau. hoʻokele o kāu mea kōkua ʻoihana (limahana kūpono). Mai skimp ma luna hoʻomalu loea.

ʻO ka nui o ke kālā a lākou e lawe ai iā ʻoe, ʻo ka nui o kāu uku ʻana iā lākou.... A mai hana i kahi kuhihewa maʻamau - e hoʻomanaʻo i ke kālā āu e uku ai a uku paha i kāu poʻe limahana ʻaʻole ia he uku, akā he hoʻopukapuka.

Hiki i kēlā me kēia limahana ke hoʻolilo iāʻoe i kahi kālā he tausani i ka mahina ke lawe iāʻoe i mau manawa hou aku. Ma muli o kēia lula, ʻaʻole loa ʻoe e lilo i ka mea eo.


Lana ko mākou manaʻo ua hiki i nā Manaʻo no ke ola magazine ke hāʻawi iā ʻoe i nā pane i kāu nīnau. Makemake mākou e kū laki ʻoe a e kūleʻa i kāu mau hana āpau!

Pin
Send
Share
Send

E nānā i ka wikiō: Amazing Selling Machine 10 Big Business Opportunity in 2019 Free Amazon Training Webinar (Iune 2024).

Waiho I Kou ManaʻO HoʻOpuka

rancholaorquidea-com